Kayıt
17 Mart 2007
Mesajlar
300
Beğeniler
0
Şehir
Herculesde olimpos
Avustralya'da doğum günü hediyesi olarak verilen bir deve, seks yapmaya çalıştığı 60 yaşındaki kadının ölümüne yol açtı.

AVUSTRALYA'da Queensland eyaletinin başkenti Brisbane'e 600 kilometre mesafede bulunan Mitchell'de yaşayan ve adı açıklanmayan kadına, egzotik ev hayvanlarını çok sevdiği için, eşi ve kızı tarafından Mart ayındaki doğum gününde deve hediye edilmişti. Aile çiftliğinde meydana gelen olayda, evde beslenen 10 aylık, 150 kilogram ağırlığındaki erkek deve, yere yatırdığı kadının üzerine çıktı.

KEÇİYE DE YAPMIŞ

Polis ve deve uzmanlarının içgüdüsel çiftleşme davranışı olarak açıkladıkları hareketi yapan deve, kadını ezerek ölümüne neden oldu. Polis sözcüsü baş komiser Craig Gregory, "Deve kadının üzerine çıkarak ciftleşirken yaptıkları gibi hareketlerde bulunmuş. Sanıyoruz ki deve bunu bir oyun olarak görüyordu. Deve daha önce çiftlikteki bir keçinin üzerine de defalarca çıkmış. Birkaç seferinde keçi boğulmaktan zor kurtulmuş" dedi.

LAMA PAHALI DİYE DEVE Olaydan sonra deveyi ne yaptıkları bilinmiyor. Aileye ait çiftlikte koyun ve sığır yetiştiriliyordu. Kadının cesedi, hayvanları otlatmaktan dönen kocası tarafından akşam saatlerinde bulundu. Kadının yüzünde ve kolunda devenin ayak izleri görüldü. Kocası ile kızının kadına doğum gününde bir lama ya da alpaka almak istedikleri ancak bunlar çok pahalı olduğu için devede karar kıldıkları öğrenildi.

Şüphe yok ki seks amaçlı

Deve uzmanı Chris Hill, devenin bu davranışının cinsel motivasyonlu olduğundan hiç şüphesi olmadığını söyledi. Ülkeye gelen turistleri 20 yıldır deveyle gezdiren Hill, genç develerin saldırgan olmadığını ancak iyi eğitilmemiş ev hayvanları olarak kullanıldıklarında tehlikeli olabileceklerini belirtti.
 

tan

rank8
Kayıt
16 Nisan 2007
Mesajlar
814
Beğeniler
0
Şehir
4ever GAME_MASTERS
cok hızlı bı deve sanırım kımse onu tutamıyomus baksana cıftıkde koyunlara bıle tecavuz etmıs koyunlar artık kesmemıs kadına etmeye calısmıs :lol:
 
Yukarı Alt