Görev Adı : The True Colors of the Statues
Yaratıklar : Soul Cutter , Soul Finisher , Soul Suveillant , Apollo's Lion , Nike's Lion , Minotaur

şimdi sorun şu bu yaratıkların hiç birinin yerini bulamıyorum ve bilen birine ihtiyacım var soru:

bunlar jubiter temple 2. katındaki moblar die biliyorum yanlışda olabilir ama

ora

rank8
Jupiter Tapınağında bunlar.Girişte 2 tane 111 LvL seçeneği var.Birine tek başına girebiliyorsun. Ama 2. seçenek (sanırım intermadiate) 8 li pt ile giriyorsun.Pt başkanı girmeden girilmiyor.Kısacası bu dediğin yaratıklar burada.Umarım doğru hatırlıyorumdur.

111 lw yazan seçeneklerden ilkine yani üsttekine girersen ki pt siz girilmiyor ve tek başına keseceğinede inanmıyorum..her neyse işte içeri giriyorsun eliteler çıkıyor karşına ve daha eliteyi kesmeden yanında moblar spawn oluyor ve eğer 111 lw ve full +12 sosun değilsen ölüyorsun :) magıc full +12 set str char 2 elite kesebiliyor 3.cüde pert hele wizard isen düşünme bile :)

DoNJuaN_81 demiş ki:
111 lw yazan seçeneklerden ilkine yani üsttekine girersen ki pt siz girilmiyor ve tek başına keseceğinede inanmıyorum..her neyse işte içeri giriyorsun eliteler çıkıyor karşına ve daha eliteyi kesmeden yanında moblar spawn oluyor ve eğer 111 lw ve full +12 sosun değilsen ölüyorsun :) magıc full +12 set str char 2 elite kesebiliyor 3.cüde pert hele wizard isen düşünme bile :)
legend +15 set olsun isterse girsin bakem tek başına ki giremez tek
warsayalım yan çarını pt ye alıp girer legend setle bile tek dayanamaz :D
bi bakıyosun 2-3 elit toplanıyo başına bide şampiyon mob çıkarıyolar arada
oluyolar 15 mob :DDD

Yukarı Alt