Gençler herkese merhabalar :) Silkroad olarak yeni başladığım ve hoşuma giden bi server açıkçası Ardis serveri. şuanda 69 lv ım fakat 7-24 kasıyorum yani 90 olmam yakındır. Ama 90 olmakda öyle çok kolay bişey değil. Serverde genelde 1000 kişi oluyo sürekli. Aramıza gelmek isteyenlere kapımız açıktır. CezAlp da o serverda tanıştık takılıyoruz öyle. Guild kurduk "Company" diye süreklilik sağlayacağımız bi server olucak çünkü benim artık zaman sıkıntım yok kaleye bile yürüyebiliriz belki 3-4 ay sonra :) Sadede gelelim biz .. Gelmek isteyen bütün arkadaşlara kapımız açık server güzel, bizde ortam yapmaya çalışıcaz ortam da güzel olunca tadından yenmez cool2: Benim karakterlerimin nickleri Row ve Pumps dilediğiniz karaktere mesaj atabilirsiniz dönerim size kesinlikle afk isem telefon numaranızı bırakın ararım bi şekilde irtibata geçeriz yani :) Herkese kolay gelsin :)

MasqueradeTk veya ChaosKnight a pm atabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum
Company FTWWWW :D

Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildi
M ' BiLGiN demiş ki:
Grandeur 90 S/S :) Bütün yetkileri vericekseniz gelirim :)
Bro zaten guild daha 2 lv 2-3 var 5 lv olmasına. Böyle pazarlık yapmana gerek yok gerektiğinde bütün yetkileride verebiliriz :beer:

Server
Aspendos
Takımı
Galatasaray
NoWayOut açın madem exl den oraya adam çağırıyosunuz bende gelebilrim belki :D

Server
Aspendos
Takımı
Galatasaray
Guild kurucuları exl den mi? Değilse NWO diye açılabilir :headbang:

M ' BiLGiN demiş ki:
NWO eskidi artık be hacım , hem site ismini kurarak tanıtım'ta reklam'da yapmış olurum diye düşünüyorum :)
Bro adamlar zaten reklam için bizim sitemize banner vermişler. Bizim reklam için orda guild açmamız exTRaloob diye gereksiz olur diye düşünüyorum, bunu kötü niyetle söylemiyorum bak sakın yanlış anlama beni sadece kendi şahsi fikrim açıcam diyosan illa tabiki açabilirsin :)

@sytgkdmr

NWO eskidi bencede dedikleri gibi bro, eskimeyi bırak o isimde guild vardı denedim bende. Gelin işte akalım ya şu oyunda 70 lv oldum bende bu arada 73 lv nukerim var veebilirim 60 a kadar falan kasabilirsiniz kendinizi. :lol:

Bu mesaj Violent Arise rumuzlu uyeden alinti yapildi
Violent Arise demiş ki:
M ' BiLGiN demiş ki:
NWO eskidi artık be hacım , hem site ismini kurarak tanıtım'ta reklam'da yapmış olurum diye düşünüyorum :)
Bro adamlar zaten reklam için bizim sitemize banner vermişler. Bizim reklam için orda guild açmamız exTRaloob diye gereksiz olur diye düşünüyorum, bunu kötü niyetle söylemiyorum bak sakın yanlış anlama beni sadece kendi şahsi fikrim açıcam diyosan illa tabiki açabilirsin :)

@sytgkdmr

NWO eskidi bencede dedikleri gibi bro, eskimeyi bırak o isimde guild vardı denedim bende. Gelin işte akalım ya şu oyunda 70 lv oldum bende bu arada 73 lv nukerim var veebilirim 60 a kadar falan kasabilirsiniz kendinizi. :lol:
ben 90 Levelim hacım , şuanda bu yorumları okuyamayan çok kişi var. Ama orada exTRaloob adlı guildi açınca , en azından diyecek yani extraloob'damı takılıyorsun kimsin nesin , bende o ara davet edicem ve git gide birşeyler olmaya başlayacak eminim. Ben en azından kendi şansımı denemek istiyorum.

Yukarı Alt