Kayıt
17 Ocak 2010
Mesajlar
747
Beğeniler
0
Şehir
Ayaklarım Nereye Giderse...
evet arkadaslar Joymaxa Sitesinden Email ile ricada bulunduğunuz zaman mail korumanızı 1 hafta içersinde kaldırıyorlarmıs ben denemedım ama oyundan bi arkadasım denedı ve 1 hafta içerisinde cvp geldi isteyenler venusden pm atabilir SooMii bu denemıs ve mutlu sona ulasmısdır ^^ email korumalı arkadaslarımız denesinler eğer sizde de olursa yine bir ilke imza atmıs oluruz ^^
 
Kayıt
1 Aralık 2007
Mesajlar
3.320
Beğeniler
0
Şehir
İsTaNBuL
Yanlız büyük ihtimal çok fazla bilgi istiyorlardır.Karakter açıldığında ilk ad soyad doğum tarihi vs. Sonra e mail ad soyad açılış tarihi gibi sorularla karşılaşabilirsiniz.
Ps: Denemedim
 
Kayıt
24 Temmuz 2009
Mesajlar
602
Beğeniler
1
Şehir
Alexandria (Stable)
:)) dostum diktator sana sıkıntı yaratmak istemiyorum ama soomii yi bilen biliyor gmail yoluyla o charını satıp defalarca aldığını biliyorlar bu olay bence gerçek değil neden diceksiniz soomii nin foyası ortaya çıktı bu 1 ve 2.side soomi char satmak istiyordur parayı alıp geri çalıcak ama mail korumalı charları artık almıyorlar ondan bu bence hikaye gibi yakında soomii nin konusunu görürseniz şaşmayın derim.
 

ce0

rank8
Kayıt
20 Mayıs 2010
Mesajlar
21
Beğeniler
0
yeterki kaldırsınlar elimde sözlük sabahlar hintce bile yazarım :D
 
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesajlar
9.732
Beğeniler
98
Şehir
İstanbul
Server
Assos
Takımı
Besiktas
Saçma gibi geldi, olması imkansız bişey bence ..
 
Kayıt
30 Ocak 2010
Mesajlar
52
Beğeniler
0
Ben denemiştim bunu daha önceden. Böyle bişeyin olmayacağının bilgisini vermişlerdi. Yani imkansız gibi bişey dediler üstü kapalı 8)
 

aids

 
Kayıt
8 Aralık 2007
Mesajlar
268
Beğeniler
0
Şehir
Sukût-u Hayat
E-Mail'i oluştururken ki tüm bilgilerini söylerseniz Neden olmasın. Türk Gm 'lerin gelmesiyle oyunda biraz bi gelişme oldu. Ama g.bot olayını çözmüyorlar...
 
Yukarı Alt