leqendarym demiş ki:
Lütfen yardım edin yaa olmuyor Now loadindte takılıyor
:curtain:

JhonnyBravo demiş ki:
7-)Login ekranı dolmayanlar şunu yapsın sorun kalkar: WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/Hosts buraya girin sonra Host dosyasini Not Defteri ile açın orda GNWTJoymax diye bişi yazar ve IP numarası olur... varsa onlari silin duzelicektir.. Gene Olmassa windows update yapıcaksınız...

2Tane soru sorucam
1- Bu program botla kullanılabiliyor mu?
2- Her girişinde Return çekiyor bunu nasıl engelleriz(engelliyebilirmiyiz) ?

Ya benm charda return kalmamış artık girmiyor torque. normal olark girmek imkansız nerdeyse. torque ile nasıl return alabilirim? exchange yapabilr miym torque ile?

Now loadindte ne yapıosam yaptım olmuyor. Ama önceden aynı pcyle açtım şimdi açılmıo bekledimde :S :buddha:

solidlight demiş ki:
Yav kuzum Süper Çalışıyor Tek Sorun Daha dün akşam oyundaydım ve çıkmadan önce 1.ci satırın 3.bölümüne 2 tane return scroll koymama rağmen giremiyorum saat 4'te eve geldim ve saat 11 'e kadar en az 15 kez aldı ve bu hatayı alıyorum yeniden açıyorum olur die ama olmuor sinirlerim alt üst oldu allağın adını andım ne olur şunun sebebini bulun :'(
Bir Soru Sordum 2 Günden Beri Yetkili Arkadaşlardan Cevap Bekliyorum :uyku: :roll:

solidlight demiş ki:
solidlight demiş ki:
Yav kuzum Süper Çalışıyor Tek Sorun Daha dün akşam oyundaydım ve çıkmadan önce 1.ci satırın 3.bölümüne 2 tane return scroll koymama rağmen giremiyorum saat 4'te eve geldim ve saat 11 'e kadar en az 15 kez aldı ve bu hatayı alıyorum yeniden açıyorum olur die ama olmuor sinirlerim alt üst oldu allağın adını andım ne olur şunun sebebini bulun :'(
Bir Soru Sordum 2 Günden Beri Yetkili Arkadaşlardan Cevap Bekliyorum :uyku: :roll:
kuzum programı paylaştığım sayfada sistem haları alırsanız bu progmları yükliyicez diye anlattım o programları sırası ile yükle eğer yükledin olmadımı pc ne res at sonra programı sil tekrar indir

ps:programı sadece editledim ben yazmadım ve ayrıca bende nedense bu hataların hiçbiri yok :coffee:

[19:25:40] Sending login data...
[19:25:43] Couldn't connect due to server traffic.
[19:25:43] <Disconnected>

Suan gırmeye calısıyor mu ?

ben bunu rardan çıkardım silkroad klasörüne attım.Fakat programa tıkladığımda hata veriyor çalışmıyor sebebi nedir?

ya çantamda return yok . torque nin bi yerinden alınmıomu return hemen cevap lütfen acil. login oldum return yokkk

emc

rank8
Return Scroll olmasına rağmen 3 char a giremiyorum. Birinde 49 adet reuturn scroll var. Hepside 1 sayfa 1 satır 3 slotta duruyor. Özellikle salı gün ki update de 3 charıda tek tek kontrol ettim. Başka charlar giriyor onlarda sorun yok. Sadece 3 tanesinde return scroll olmasına rağmen sorun çıktı. Verdiği mesaj "Return scroll ,relog" gibi ...

arkadaşlar gayet güzel çalısıyor ama 2ci client i açtıgımda 2ci client tam açılıyor ve hide oluyor görev yöneticisinde çalısıyor ama masa üstünde yok charda oyunda oluyor bu yüzden 2ci charı açamıyorum yardım edermisiniz

Şu now loading hatasına çözüm bulun ilk zamanlar çalışıyordu şimdi 0lmuyor takılıyor :S

Yukarı Alt