pfffffff

Aileden
Arkadaslar yaklasik 30 dk once elixir shieldi buldugum bir yontem ile kopyaladim...Yanliz kopyaladiktan sonra bile silkroadda dupe gold hack gibi olaylarin olmadigina inaniyordum ve inancim saglam cikti..
Kopyaladigim elixir shieldi:

NPC ye satamadim,
Exhange ile gonderemedim,
Stall actim ama koyulmadi,
Kalkana bastigimda ise altta cikan yazi yandigini belirtiyordu lakin gorunurde ne yanmam ne de tutma gibi bir degisme olmuyor donup kaliyordu!.

En son dusundugum ve bildigim gibi kendi kendime ''Return cekince bu item kaybolacak'' dedim ve return scroola bastim, hotana geldigimde ise item kalbolmustu.

Silkroadonline da item kopyalama (dupe) gold hack gibi olaylari gerceklestiremedigimizi birkez daha gormus olduk.

!!! Hicbir vaade inanmayin itemi kopyalar lakin itemin sahtesi sizde kalacagindan ustunuze dahi takamayacaksiniz, itemin gercek olani karsi tarafta kalacak ve siz return cektiginizde item kaybolacaktir.

Saygilarimizla

EXL ekibi.

Hacım oyundan çıkıp girdiğin anda ya da teleport olduğunda klon item kaybolur.

Ayrıca kopya kullanılamaz.

türkçe meali silkroad'da dupe yoktur.
:?!!!

Ohh teşekkür ederiz EXL ekibi içimizi rahatlattınız... hmm perde

A

Anonymous

Guest
şehir dışında online stall bugu ile yapıoduk. millette inanıyodu. aha dupe oldu diye xD
silkroadda dupe olmaz bunu ouyunu knight online ile karıstırmayın

Hacım aynısı bana da oldu....Stala elixir wepoan koydum satıldı ama yine benim kasada duruyodu...hiç bişey yapılmıyodu...Pot alıp onun üstüne koydum kayboldu sonra....Bu bir item kopyalama deilki bu bir bug....

Demistim bunu baska bi konuda olmaz die saolsın ElazigLee haklı cıkardı.Bu ole bi elinde kalan bi elinde spear bug gibi.Görüntü.....Olsa bu oyun 2003'den beri var biri bulur tak tuk yapardı.5 sene beklemezdik.

Takımı
Galatasaray
Bende bi bug buldum ama sölersem silkroad batar sanırım cok buyuk bir bug extraokk söleyince herkes yapıcak bu sefer dolandırıcı konumuna dusucem o yuzden söylememek ve yapmamak en iyi si sanırım bu arada bu sıralarda oyunun bugları cogaldı silkroad bişi yapmassa yakında bi knight daha çıkcak :mrgreen:

bu konuya cok güzel ve anlamlı bir sekilde acıklık getirmişsin.. umarım herkes konuyu okur ve bu tur olaylarda magdur olmazlar....tesekkurler..

YAVUZ16 demiş ki:
bu konuya cok güzel ve anlamlı bir sekilde acıklık getirmişsin.. umarım herkes konuyu okur ve bu tur olaylarda magdur olmazlar....tesekkurler..
+1905 Bencede Buda BazıUğraşlar İçinde Olan Arkadaşlarımıza Örnek Olsun Bir Kez Daha Gercek TESCİLLENDİ Ellerine Sağlık Adminim

Yukarı Alt