İyi Günler.... Ben Onur Ayyıldız İmza İstek İsteyenler İstedigi Adet İstedigi Hayal gücünde İstedigi Tarzda Her Çeşit Yazı Yapabilirim bu Güven Kendimde Var....
İlk Önce Sloganım Olan '' Tarzını Sen Seç !!! '' 'den Siz Yazı Stilinizi Seçin :
1 :
2 :
3 :
4 :
5 :
6 :
7 :
8 :
9 :
10 :
11 :
12 :
13 :
14 :
15 :
16 :
!7 :
18 :
19 :
20 :
21 :
22 :
23 :
Form :
1. *Yazılacak Nick/İsim :
2. Arkaplan /Background :
3.* Yazı Rengi :
4.[*] Arkaplan Rengi[Arkaplan İstemiyorlarsa] :
5.* Yazı Stili(1-23 Arası):
6. Özel Efect Yazı : Bu Efect'i Sizin Yazı Renginize Göre Ben Belirleyeceğim. Ama İstege Göre Bu EFecti Yaparsak Yazı Gif Yani Yazı Oynar Olmucak Yalnızca Yazı Olucak Fakat Müthiş Efectlerim Mevcut. İsteyenlere Bu Efect'i Yaparım
Buda İstek Arkaplan + onurayyildiz Yazısı Yazıda Texture Efectlerinden Biri Vardır REngi Çok Yönlüdür Buda Özel EFect Dediğim Tabirdir Arkaplansız Daha Cool'dur Ama Arkaplan'lada Oluyor.... İşte :
İyi Günler... 
NOT : Arkaplan Örnek : C.Ronaldo Olsun Üstüne Onur Ayyıldız Yazsın [Gibi]'dir.
2. Eğer Üstteki Gibi Özel İstek Üzerine Arkaplan Yoksa Sade ise Arkaplan Rengi Yazın*
* : Zorunlu Yerler. [Arkaplan İstek Yoksa Arkaplan Rengi Zorunludur [*]
İlk Önce Sloganım Olan '' Tarzını Sen Seç !!! '' 'den Siz Yazı Stilinizi Seçin :
1 :

2 :

3 :

4 :

5 :

6 :

7 :

8 :

9 :

10 :

11 :

12 :

13 :

14 :

15 :

16 :

!7 :

18 :

19 :

20 :

21 :

22 :

23 :

Form :
1. *Yazılacak Nick/İsim :
2. Arkaplan /Background :
3.* Yazı Rengi :
4.[*] Arkaplan Rengi[Arkaplan İstemiyorlarsa] :
5.* Yazı Stili(1-23 Arası):
6. Özel Efect Yazı : Bu Efect'i Sizin Yazı Renginize Göre Ben Belirleyeceğim. Ama İstege Göre Bu EFecti Yaparsak Yazı Gif Yani Yazı Oynar Olmucak Yalnızca Yazı Olucak Fakat Müthiş Efectlerim Mevcut. İsteyenlere Bu Efect'i Yaparım

NOT : Arkaplan Örnek : C.Ronaldo Olsun Üstüne Onur Ayyıldız Yazsın [Gibi]'dir.
2. Eğer Üstteki Gibi Özel İstek Üzerine Arkaplan Yoksa Sade ise Arkaplan Rengi Yazın*
* : Zorunlu Yerler. [Arkaplan İstek Yoksa Arkaplan Rengi Zorunludur [*]