![]() |
Demek öle diyosun 2 nuke çaksa ölür wideonun sonuna doru bi intle kapışıyo adam 5 nuke mi ne atıyo canı 5k lara iniyo bowman in ama en son bi strong 11k çakıyo senın intçi hakkı rahmetine kawuşuyo boş iş int çar ful sosun dizmen lasım dizsende noluyo gene görüyosn yaneAnT_NuKeR demiş ki:Bikere vdeo okcuları(bow) sağlam göstermek için yapılmış o int ci salakmı neden nuk cakmıo 2 nuk caksa felc olur o çünkü o bowman okadar vuramaz..Galiba int yanı 2 vuruşluk canı var buna ne dıyceksın bakalım OsKi extraokk
lvl 80 olunca 999.999.999 ka satın almayı düşünüyorum o parayla üstümü dizdimmi degil o bow onun gibi 10 tane gelsin extraokkOsKi demiş ki:Demek öle diyosun 2 nuke çaksa ölür wideonun sonuna doru bi intle kapışıyo adam 5 nuke mi ne atıyo canı 5k lara iniyo bowman in ama en son bi strong 11k çakıyo senın intçi hakkı rahmetine kawuşuyo boş iş int çar ful sosun dizmen lasım dizsende noluyo gene görüyosn yaneAnT_NuKeR demiş ki:Bikere vdeo okcuları(bow) sağlam göstermek için yapılmış o int ci salakmı neden nuk cakmıo 2 nuk caksa felc olur o çünkü o bowman okadar vuramaz..Galiba int yanı 2 vuruşluk canı var buna ne dıyceksın bakalım OsKi extraokk![]()
bu bowman de full int spear nukeri tek crit te alır ozman ne olacak?sLaYeR_ demiş ki:o lvl da full int fire sosunlu spear nuker alır o adamı 2 nukede boşuna urasmasın
Anla işte ortada bi dolap var extraokkDampyrE demiş ki:güzel video da..
ilk nuker neden dalmadı ölmeyi bekledi Rolling Eyes
Ogün gelsın ilk senın habarın olucak extraokkOsKi demiş ki:Ant nuker sen o adamı kestiğin ss leri bana getirdiğin gün dile benden ne dilersen tabe pot basmıyosa soyunuksa bi kıllık warsa saymam Cool
zuhahahah diyorum sadece. :)AnT_NuKeR demiş ki:Pacific'te FIIIy le görecegim bir hesap var extraokk