Sizce hangisi

• Nokia E71

Votes: 4 16,7%
  • Apple iPhone

Votes: 20 83,3%

• Total voters
    24
iPhone... iPhone icin 25 000 tane app var E71 icin kactane var? 1000-1500. iPhone da olan ozellliklerin 3% bile E71 de yok .benim simdiye kadar bildim en mukemmmel telefon iPhone . iPhone rakibi HTC Touch HD onada bi goz at istersen ama yinede iPhone daha iyi .

ıphone o kdr dandik bir ürünki sana anlatamam kardeşim:) Bu ankette ıphone'u E71 le kıyaslamanı resmen kınıyorum gelmiş geçmiş en kral cihaz E71:) 1 blootoohth yok:)internetin E serisi kdr hızlı değil:) ses kaliten onun kdr güzel değil:) kalıp olarak daha zarif:) bişi olsa bataryayı söküp bakabiliosun en basitinden:) ıphone alıp internet kullanacağına:) E61 al onu kullan:) ıphonun tek kral özelliği:) ekran statik elektrikle çalışıyor başka hiçbir albenisi yok internetde dilediğin gibi dolaşamazsın çünkü windows değil işletim sistemin:) E71 Tek geçerim:)

:D :D :D yaw gir http://www.apple.com/iphone/appstore/ bak orda kactane program var iPhone icin bide ne ise yardiklarina bak sonra da E71 icin bak bilmiyorum hangi site`lerde var onun icin program ( E71`in ozel program indirme icin site si bile yok ) bluetooth olsa napIcan ben ozelllikle kimseye bise gondermeyi sevmem kendi telefonumdan kimin zoru varsa PC den indirsin.Ses kalitesine gelince iPhone daki ses kalitesi E71 kinden coook ama cooooook daha guzel.Apple`in bu konuda rakibi bile yok.son olarak istersen bide satislara bak...E71 mi daha cok satIliyo yoksa iPhone mu... E71 okadar irenc bi telefon ki lafIm yok... iPhone 2G den baska tek bir telefon daha tanirim o da iPhone 3G :) :) :)

Yukarı Alt