Tamam diğer imzalar beğenilmedi daha fazla üstüne gitmedim eski tarzıma döndüm.

- Resim Silinmiş.

Bu alttakini yaparken örnek aldığım kişiyi tahmin edersiniz heralde onun gibi yapmak için 40 fırın ekmek daha yemem lazım ama durmak yok çalışmaya devam. :starving:

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
1) flu olmalı arkaplan
2) hatun olmalı
3) soft renkler kullanılmalı.

imzan hariç diğerleri çok tiksinç

son imza rengarenk olmuş naptın sen :D :mrgreen: :D

diğerleri hakkındaki yorumumu biliosun zaten

belirsizzzzz

Aileden
Renkler çok göze batıyo daha hoş birbirine daha uyumlu yaparsan hoş olur ve arkaplanda manalı bişeler olsun abuk subuk çizgiler değil :D :D

Majestic demiş ki:
Sana bir öneri herşeyin sadesi güzeldir.Ne kadar oynarsan o kadar bozarsın bunu unutma ayrıca extraloob'un dediği gibi hatun imzanın güzelliğidir.Ancak illaki hatun olacak diye birşey yok.Ama çalışmaların biraz daha sade olsun.
Sade yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bundan sonra da sade yapmaya çalışcağım :thumbsup:

Jigsaw

Aileden
Hatun kullanman şart değil bence fakat çok keskin yapmışsın, Pennywise'ın en son çalışmalarına bakmanı öneririm. İmza formatı güzel ama. Yazıları azcık büyüt ve efekt ver.

Jigsaw demiş ki:
Hatun kullanman şart değil bence fakat çok keskin yapmışsın, Pennywise'ın en son çalışmalarına bakmanı öneririm. İmza formatı güzel ama. Yazıları azcık büyüt ve efekt ver.
Pennywise'in son çalışmalarına bakıyorum sürekli takip ediyorum ama onun yaptığı şeyleri bir türlü anlayamıyorum neyi nasıl yaptığını :roll:

Jigsaw

Aileden
TiTaN_ demiş ki:
Jigsaw demiş ki:
Pennywise'in son çalışmalarına bakıyorum sürekli takip ediyorum ama onun yaptığı şeyleri bir türlü anlayamıyorum neyi nasıl yaptığını :roll:
Ben de. :mrgreen: Ama onlara esinlen.

Wicked

Game Designer
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

bu imzalar ile çok güzel ilerliyordun

düzeliyordu yavaş yavaş ama bozdun

gne eskisi gibi yapmaya başladın

daha yumuşak bi şekilde sert görünüyorlar :roll: yeni yaptıkların
yukarıdaki yaptıklarına bi bak

sonra devam et çalışmaya

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Jigsaw demiş ki:
TiTaN_ demiş ki:
Jigsaw demiş ki:
Ben de. :mrgreen: Ama onlara esinlen.
Jigsaw'ın önerisine uydum ve birşeyler yaptım bunlar hakkında yorumları alabilirmiyim. :roll: :roll:

Yukarı Alt