-Resim Silinmiş.
soyuluyomuyum bot sehirde pot alıyodu bi anda pc dondu reset atıım böle diyo
soyuluyomuyum bot sehirde pot alıyodu bi anda pc dondu reset atıım böle diyo
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
charımın soyulmasına ihtimal yok kl yok şifremi kımse bilmiyor hiç sanmam ...LoL__? demiş ki:Soyulma ihtimali %40
Bana olan birşeyi anlatayım
Sro menusunden exita basıp çıkmak zor geldiğ için (uzun) bende reset atarak çıakrım hep fakat sen exittan çıkmadığın için belli bir süre oyunda kalmış gibi gösteriyor 2,3 dksonra düzelir mrk etme bana hep oluyo
Ki
Yada çarın soyuluyordur Confused
banlanma diil bu banlansan banli yazar charin oyunda diyo askida kalmis olabilirsin. yada 2 3 dakka icinde tekrar dene. belkide charinda baskasi wardir.ama buyuk ihtimal askida kaldin we pc yi kapatir kapatmaz charn oyundan cikmaz 2 3 dakka oyunda ole sap gibi durur we buyuk ihtimal ölur(prem war diyosun 0.50 gider onemli diil oSinSiGirl demiş ki:yaaaaaa charın içinde 200 silk tavşan global ticket var banlanırsa ne yaparım ben
ya askida kaldiysa isin zor benm bildigim ya silkroaddan char bug la ilgili msj aticaksin.ya kendiliginden duzelir yada bidaki sali ne yazikki. benim bildigim bu.(hic askida kalmadi charim oyuden duyduklarimi soluyorum yanlis olabilir)SinSiGirl demiş ki:askıda kaldıysa ne kadar beklerim bi daha ki salı deme bana lütfen
ya salıya kadat check olmaz ki şimdi üffPennywise demiş ki:charın askıda kalmış hacklendiğin falan yok,bi an önce check yapılması için dua et bence yoksa gelecek salıya kadar beklersin