BuyruN burdan
Öbür konuda +18 uarısını yapmayı unutmuşum dalgınlık işte kusuruma bakmayın buyrun burdan izleyin +18 Mr. Green
İLGİNÇ bi bakın derimm >>> (+18) <<<
· 27 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
yemezler çakal seni Twisted Evil
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
off la askalsın Kalp Krizinden gidiyodum Çok pis ödüm bokuma karıştı
HAla titriyorum Shocked
Gecenin bu saatinde yapılır mı ulen bu Mr. Green Mr. Green wc ye yetişemedim Mr. Green
Ola ödletim allah cezanı wermesin 😊
amk lannnnn şu an satt zaten gece 3:5 valla ödüm bokuma karıştı yha 3.5 attımmm amk Neutral Neutral Mad Mad
lan bunu varya bilsem bile izlemem amk 3.5 attım yha resmenn Neutral
beyendiginize sevindim Mr. Green kenan sen 3.5 atmaya devam et bende popcorn mısır yiyeyim
La cokmu korktunuz olm Topiç'in Kokusu Biraz Soldu Bilmem anlatabildimmi Mr. Green Twisted Evil
La cokmu korktunuz olm Topiç'in Kokusu Biraz Soldu Bilmem anlatabildimmi Mr. Green Twisted Evil
Bu arada kenan(mesin) sen ş avatarı deiş olm yazıklan hayvanlara Very Happy ne zmn görsem İş yapıolar yazık hayvanlara Mr. Green
Deiş o avatarıı !!!
Deiş o avatarıı !!!
lan bunu varya bilsem bile izlemem amk 3.5 attım yha resmenn Neutral
sana oha desem bu ne yav 2 lafından bırı "amk" lan lun bıraz dıkkatlı kelımeler kullan
güzelll herkesten sonra izlediğim ii oldu ::::)
_
__Thieves__
⭐ 19y
herhalde 50. izleyisim bıras farklı seyler bulunda daha cok eglenelım Very Happy Very Happy
Verildi. 3. izleyişim..
bu vardı yaww
Jingle Bells Diye Mr. Green
Jingle Bells Diye Mr. Green
Verildimi Confused bilmiodum Evil or Very Mad
verildi hatta PennyWise yi bu topice sokup o linke tıklatamazsın Twisted Evil Mr. Green
verildi hatta PennyWise yi bu topice sokup o linke tıklatamazsın Twisted Evil Mr. Green
girdim ama gene tıklamadım Very Happy
buarada PennyWise değil düz pennywise yazılıyor özel isim olduğu için Mr. Green
Odumk bokuma karıstı lan bune
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap