Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
zuhahahahahaha sana demiştim Adi Gay sana yeter konuşma rezil oldun hala olacaksın demiştem ama sen puhahaha tam rezil oldun o kadar ezilmişsin hala resim cekmişsin EZİK vs vs diyene bak charı da bi boka yarasa utanmada bide 500 mp coğaltan tüpten kullanmiş başka bişey daha yokmuydu EziK :!: :!: :!:

Merak Etme Bunada Bi Cvp'ı Vardır :D Ama Ne ŞekiLde Cvp Vericek Çok Merak Ediyorum. Gerçi Hala Cvp Veremedi Acaba Neden? Oysaki Çoktan Cvp Vermesi Lazım :D Ha Poyraz_ Video Çekmişti Sözdeeeeeeeeeeeee.... Onunlada Vs Yapmıştımda :D Oda Video'u YayınLıcakmışş... En Az 50 Kere Kestim Onu Arenada Acaba Video'a Montajmı Yapıyor Ne :D şşş Poyraz_ Montaj Yapmasını biLmiyorsan geL Sana Öğretem :D ha Bu Arada Oyunda Pm'lerime KarışıLık Verseniz İyi Olucak!

Poyraz_'ın Özenti Olduğunu Artık Herkes biLsin :D Aso Bilardoya Gelin Diyordu Ben Ordayım Araştırdık Oranın Sahibinin Lakabı Poyraz Adıda Osmanmış Hatta Sahibi İse Kürtmüş :D Poyraz_'da Ona Özenmiş :D Dahada Çok Bilgiler Geçicek elimize MerakLanmayın :D Kendini Başka Poyraz Olarak Tanıyormuş REZİL! İşte Bunlar BöyLe ReziL Daha Ne DiyeLimki. Yorumları Sizler Yapın Lütfen :)

tan

rank8
Adige_Tr demiş ki:
tan demiş ki:
AmedLee_ demiş ki:

Adige Tr Demek Sen Bizim Dinimize Laf Etmiyorsun Ha? Peki Bu Ss'nin Cevabını VER ŞİMDİ !
Tek Sözüm şu Attürkü eger Allahtan Üstün Gösterenlere Söylüyorum Ulan Dininiz Allahınız Kitabınız Olmasa Siz Naşıl Yaşıyacaktınız siz Diyosunuz Her şeyi Attürke Borçluyuz eeeee Attürk Kendinimi Yarattı bunu Söleyin bana he Yok bunlar Türklere Bayraga küfür Etmişsede O Küfürleri Edenin Allah Belasını Versin ve Attürkü Allahtan üstün Görenlerinde Allah Belasını Versin lan Sizi Attürkmü Yaşatıyo Allah Yarattı Attürk Verilen Görevi Yaptı Bunu Allah İsteseydi Başkasınada Verirdi Allahınız Dininizi Vatanınız Sovunun

Hay SAlak kafalı,Hay mal,Hay Öküz,Hay barzo,Hay Kr0 ne diyim sana Benim nickim Adige_Tr senin dinine küfür eden Atatürk_Eri...
Lan gözün neye bakıo lower kr00000000000
Lan Düdük orayı iyi Oku senin Adın geçiyomu daha Çocuksun Benimle Düzgün Konuş Yaşın kaç Başın kaç 15 Yasındasın saygılı Ol Serverda Beni Tanıyan Tanır diyosunda Seni Herkez çok iyi Tanıyo Hergün Herkeze ana bacı Giderdin Her gün Abi Çekerdin Sonrada Bir Yerin Kaltı dimi adam Ol

Rezil Olmuş Adam baksanıza konuşmuyor daha ne konuşacakki herşey ap açık ortada..konu yu o açtı o sustu gerçektende AmedLee=Susturucu susturdu adiGAY i .

atatürk eri misin ne it oğlu itsin senınde ananı bacını.. ALLAH a küfür atılırmı lan CAKAL!

AmedLee_-BoLdKiNq-Botan_Ulan saydıklarım 1er uyarı aldılar.
Çok uzattınız konuyu artık küfürler konuşmaya başladı.
Konu KİLİT. :idea:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt