Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Geçenlerde Konu açılmıştı KuRDiSTEAM vs HERCULES diye...
benim hakkımda yani Adige_Tr hakkında etmediklerini bırakmamışlardı..
biz pkk değiliz biz şöyleyiz biz böyleyiz diyenlerin hali aşağıdaki resimlerde...
koyacağım resimlere bakın başka bir arkadaşın çarından çekildi resimler yorumunu siz belirleyin!herhangi bir photoshop vs y0k!
- Resim Silinmiş.
bu küfürü eden hainin nicki,Yani forumdaki Nicki Botan...Barındırmayın böyle hainleri içinizde!!

- Resim Silinmiş.

buna gider şimdi Montaj der ^^"montaj bu montaj" ^^

- Resim Silinmiş.

LaNCeLoT Musun,Botan mısın kimsen artık size tek bir lafım var:
HaDDiNi ßiL£N MeRT'TiR.VaTaN ßöLüNM£Z T£KTiR.CuMHuRiY£T İçiND£,CuMHURiYeT KuRaN NaMeRT'TiR!! Adige_Tr...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Annesi vardamı yapacan lol :D

klavye erkeği bunlar...
biz dünyaya bedeliz 2 tane barz0 vatanıma ne edebilir!!

türklerin bebesine küfür edionuz o bebeler yarın öbürgün dağlarda sikecekler ananızı

Savaşta z0neden çıkamadılar serverı döktüm o günü oraya çakallar aynı dağdaki gibiler kaçmakta üstlerine tanımıorum S2Mi_Y3_PKK!!

2 satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz!!

bugün şehit düşen 1 binbaşı ve 1 şehit askerimiz için vatan evlatları için allah rahmet eylesin

adreslerini istesene versinler bi ziyarete gidelim cudi de 15 ay nasip olmadı ama belkı orda ölmek nasip olur

ben onun ta.......................................

kendi konustuğu dilin ne olduğunu sorsaydın...nasıl şimdi sro oynaya bildiğini....

Romeo_ demiş ki:
Kufur etmeyelım ltfn...!!!!!
Romeo küfür bizim küfrümüz o şerefsizlere küfür etmek deil 90 lvl çarım olsa onu bıktırana özür diletene kadar pk olup keserdim.İyi yapmışsınız dostum size Helal!!!! diyorum TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni sen ve senin gibiler ayakta tutuyo tebrikler...O hayine de ne türk denir ne hristiyan nede başka bir şey...

size çok anlattım bunların ne mal olduğunu ama kimse hak vermedi bana alın işte ispatı..

onlara etigin küfürlerede koyda bari tam olsun herşey anlaşılsın onlar durduk yere küfür etcek insanlar deiller

seninde ne oldugunu biliyoruz murat senle az globalden küfürleşmedik o adamlar durduk yere mi böyle küfür ler etti heee
o kdr yigitsen kürtlere etginiz küfürlere koysana

Burası post yeri deil kim küfür etmişse etmiş ama onlar vatana millete TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne küfr etmiş postunu git başka bi yerde kas...

ferosero demiş ki:
Burası post yeri deil kim küfür etmişse etmiş ama onlar vatana millete TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne küfr etmiş postunu git başka bi yerde kas...
bizde post yeri olmadıgını biliyoruz ama bnm 6 aylık arkadaşlarıma yapılanı görmezden gelemem bu adige onlara bi an küfür etmeden durabilmiş mi sor bakalım onlar adigeden 10 kat daha ii türk vatandaşı onları birazcık tanıyorsam durduk yere böyle küfür etmezler anladın mı? adige kendi ettigi küfürleri erkekse koysunda size böyle küfürler edilse nasıl yerinizde durabilcekseniz görelim

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt