selamlar bunların hepsı kurulu bende 1charda sorun yok2 charda dc verıor sebebı ne olabılır ?

clent gelıor hs ıle ılk actıgımı bosta bırakıyorum arkasından edxloderı acıyorum botu acıyorum 1.char tamam oyuna gırıyor kasıor atma yada dc yok;2.charıda aynı sekılde acıyorum edx loder bot launch clent gelıorr oyuna alması ıcın denıyor oyuna aldımı ıkısını bırden atıor sorun burda ne kadar ugrsatıysamda cozemedım. Ama aksam bı sey denedım mesela tıgrıs sw sıne gırdım cıktım sonra hs yı actım gelen celntte tıgrıs vardı ben uranuse gırdım ıkı charda normal bı sekılde kasıldı sabaha kadar sorun yotu ne atma ne dc ama sabhatan bu yana aynı sekılde de gırsem hs ılk clenttekı swlerde aynı olsa olmuyor 1.chardan sonra gırıdıgınde dırekt atıor masa ustune umarım anlatabılmısımdır ılgılın ıcın tşk ederım ıns sorunu bulursun hem bana hemde bu sorunla karsı karsıya olanlara yardımcı olursunuz

olabılır belkı pekı bı sey sorcam sımdı bu phmedıapack sro medıapach ı degıstırıor anladıgım kadarıyla oyuna gırerkene sro medıapachı eskı halıne getırebılırmı ?

melez ben alemımde sen benden beter alemsın yaws :D kor deılız herhalde okuduk yukledık kurduk vs vs ama genede atıor oyundan bı cozumlemen önerın varsa buyur yaz bızde bılelım

adaletbuysa demiş ki:
melez ben alemımde sen benden beter alemsın yaws :D kor deılız herhalde okuduk yukledık kurduk vs vs ama genede atıor oyundan bı cozumlemen önerın varsa buyur yaz bızde bılelım
(: biliyorum gördüğünü ve yüklediğinide sadece NiNCaSu'ya vermek istediğim bir mesaj olarak yaptım öyle (: ben 2 hafta önce 2. charı açmayı denedim 3-4 defa baktım dc veriyor dahada uğraşmadım.

arkadaşlar ne yaparsanız yapın yine dc yiyoruz yine yiyoruz. Beklemekten başka çare yok :P

EnDZoNe

Hs server ile girişi gösteren bi anlatım yapabilirmisiniz . Ben olayı çözemedim yeni Hs server yayınlamışlar sanırım . Sbot kullanıyorum süresi bitince ibot kullanıcam biraz ama çözemedim bi türlü .

ben çözdüm ((: olay çok basit arkadaşlar ;

1. ilk olarak ben silkroadı sildim ve yeniden kurdum. (amaç sorunsuz çalışması, sizinde yapmanızı öneririm.)
2. Daha sonra Sro2arab dosyasını indirin ve dosyanın içinde olanları direk Silkroad'ın klasörüne atın.
3. PHMediaPatcher'ırınızı yapın.
4. Run Hackshield.bat'ı çalıştırın ve manuel olarak client açın.(açılmaz ise burada sorununuzu yazın lütfen.Açılan clienti kapatmayın o Hs Server. İsterseniz herhangi bir hide programı ile arka plan atabilirsiniz.)
5. herzaman ki gibi ibotunuzu edxloader ile açın. :P

Not: Jawa'nın yüklü olması gereklidir.

eyv lah kardesım forma gec gırdım ben ılk mesajımdan sonra olayıpatlattım coks sukur dc oyundan atma yok :D paylasımın ıcn tskler dıger arkadaslara yayrı dokunur gayet guzel anlatmıssın bılegıne salık

Yukarı Alt