Takımı
Besiktas

Bu konuda ibot ile dc yedikten sonra tekrar girmeyi görseller ile anlatacağım.Çok basit bi yöntem extra proğram gerektirmez.
Anlatım tamamen bana aittir.

- Resim Silinmiş.

Geçelim konumuza ;
Resimlerde herşey mevcut zaten ama ben gene de yazılı olarak da anlatacağım.
İlk olarak ibot'u açıyoruz ve DONATE'ye tıklıyoruz.
Sonra 2.sayfaya geçiyoruz.Botun relog kısmının aktif olduğunu göreceksiniz.
2. Sayfada ilk olarak Name: kısmına çarımızın nickini yazıyoruz.
Auto Select Character ve Auto start bot kutucuklarına tik koyuyoruz.Bunları yaptıktan sonra ;
Login information bölümünden oynadığınız serverı seçip, User kısmına çar id'nizi - Pass bölümüne de şifrenizi yazıp Auto Relog'a da bir tik koyuyoruz ve Save settings'den ayarları kaydediyoruz.
Bu noktadan sonra client'i açıp oyuna bir kez login oluyoruz ve botu başlatıyoruz.

Spoiler de resimli anlatım mevcut.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

iBot Download

Download
iBot Download
Download

Saygılarımızla,

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
iyi de anlamadığım bişey var oyuna oto giriyor iyi güzel ama dc oldukdan sonra sro kapanmıyor onun içinde ibot 2.ci client i açamıyor elle dc yazısına tık yapmamız gerekio . :roll:

Takımı
Galatasaray
ellerine sağlık hacım çok teşekkkürler.resimlere exl yazı veya logosunu ekledikten sonra sabitlenecektir :muck:

Takımı
Besiktas
ForEverTurk demiş ki:

Bu konuda ibot ile dc yedikten sonra tekrar girmeyi görseller ile anlatacağım.Çok basit bi yöntem extra proğram gerektirmez.
Anlatım tamamen bana aittir.

- Resim Silinmiş.

Geçelim konumuza ;
Resimlerde herşey mevcut zaten ama ben gene de yazılı olarak da anlatacağım.
İlk olarak ibot'u açıyoruz ve DONATE'ye tıklıyoruz.
Sonra 2.sayfaya geçiyoruz.Botun relog kısmının aktif olduğunu göreceksiniz.
2. Sayfada ilk olarak Name: kısmına çarımızın nickini yazıyoruz.
Auto Select Character ve Auto start bot kutucuklarına tik koyuyoruz.Bunları yaptıktan sonra ;
Login information bölümünden oynadığınız serverı seçip, User kısmına çar id'nizi - Pass bölümüne de şifrenizi yazıp Auto Relog'a da bir tik koyuyoruz ve Save settings'den ayarları kaydediyoruz.
Bu noktadan sonra client'i açıp oyuna bir kez login oluyoruz ve botu başlatıyoruz.

Spoiler de resimli anlatım mevcut.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

iBot Download

Download
iBot Download
Download

Saygılarımızla,

Resimler güncellenmiştir.

Nina Ricci demiş ki:
ellerine sağlık hacım çok teşekkkürler.resimlere exl yazı veya logosunu ekledikten sonra sabitlenecektir :muck:
Done :muck:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
thewenom00 demiş ki:
iyi de anlamadığım bişey var oyuna oto giriyor iyi güzel ama dc oldukdan sonra sro kapanmıyor onun içinde ibot 2.ci client i açamıyor elle dc yazısına tık yapmamız gerekio . :roll:
Şu an oyunla pek ilgilenemiyorum müsait olduğum bi zaman onunda bi çaresine bakayım.

wow bu süper işte eve gidince hemen denerim ellerine sağlık cavede sp kasmak hiç bu kadar kolay olmaz artık :D

Oyunu açıyorum.Dediklerini yaptım bekliyorum oyun açılıyo sunucuyla olan bağlantın kesildi diyor.

Ben giriyorum bu sekilde char oyunda ama ben göremiyorum ekranda görmem için ne yapmam gerek ?? Help Me Pls

Ben bu sekilde giriyorum ama charım görükmyüor oyunda ama botta acamıyorum nasıl ekrana gelmesini sağlyabilirm..

ForEverTurk demiş ki:
thewenom00 demiş ki:
Şu an oyunla pek ilgilenemiyorum müsait olduğum bi zaman onunda bi çaresine bakayım.
Yeni sürümünde kendisi o "tık" ı da hallediyor.. artık herşey bota kaldı =)

otomatik olarak açılmıyor ki çok saçma bi paylaşım kendim açtıktan sonra kendim de girbilirim gördüğüm kadarıyla da başarabilen yok sallıyor kafasından

Yukarı Alt