1. Reklam


    1. joysro
      anafor
      anafor
      viki
      darkroad
      bosalan

ibot Çok kötü bir şekilde sro ekranını kastırıyo ...


  1. DesmondMiles

    DesmondMiles rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2011
    Mesajlar:
    33
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    bunun sebebi nedir sadece i botla girince bu oluyo oyun ekranı 5 6 saniyede bir kitlenip kendine geliyo :SS :confused1:
     
  2. _By_DaDaSsS_

    _By_DaDaSsS_ olduser

    Kayıt:
    2 Aralık 2009
    Mesajlar:
    1.442
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    SANA Bİ KORUM

    Traceden charları pesine taktırdıysan bu oluyo kasmaya baslıyo pc .
     
  3. DesmondMiles

    DesmondMiles rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2011
    Mesajlar:
    33
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    hyr camp 15 de buff basıyo sadece onuda bıraktım arkadas basıyo bn sadece oto res kullanıyorum şu an :S
     
  4. SeljukEmpire

    SeljukEmpire rank8

    Kayıt:
    10 Ocak 2011
    Mesajlar:
    748
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    Bursa/Heykel

    İlginç başıma hiç gelmemişti. Sorununuz araştırılıyor..
     
  5. DesmondMiles

    DesmondMiles rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2011
    Mesajlar:
    33
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    sağolun bekliyorum :/ ama relog atınca düzeliyor nasıl bir iş anlamadım :S
     
  6. amasya1993

    amasya1993 rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2009
    Mesajlar:
    472
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    win 7 mi kullanıyorsun
     
  7. DesmondMiles

    DesmondMiles rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2011
    Mesajlar:
    33
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    evet
     
  8. amasya1993

    amasya1993 rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2009
    Mesajlar:
    472
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    win 7 den kaynaklanan bir sorun. vista yada xp tercih ediniz
     
  9. volkanka

    volkanka rank8

    Kayıt:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    5.214
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    University Students...
    Şehir:
    ANALA

    programı yönetici olarak ve xp uyumluluğunda çalıştırmayı denediniz mi ?
     
  10. DesmondMiles

    DesmondMiles rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2011
    Mesajlar:
    33
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    hobbalaaa :SS uyumluluktan xp sp 3 yapsam olur mu acaba '_-

    edit: öyle çalıştırıyormuşum zaten :/
     
  11. amasya1993

    amasya1993 rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2009
    Mesajlar:
    472
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    hayır win7 den kaynaklanan sorun dediğim gibi
     
  12. volkanka

    volkanka rank8

    Kayıt:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    5.214
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    University Students...
    Şehir:
    ANALA

    dene bakalım . denemeden anlayamazsınız ;(
     
  13. DesmondMiles

    DesmondMiles rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2011
    Mesajlar:
    33
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    tamam şimdi anlıyorum :/
     
  14. amasya1993

    amasya1993 rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2009
    Mesajlar:
    472
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    tekrar söylüyorum win 7 den kaynaklı alakası yok değiştirin durun.
    ps: hatta şunu söylüyeyim kullandığın win 7 orjinal değil
     
  15. amasya1993

    amasya1993 rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2009
    Mesajlar:
    472
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    he eğer orjinal win 7 yüklersen bu sorunuda ortadan kaldırrısın
     
  16. DesmondMiles

    DesmondMiles rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2011
    Mesajlar:
    33
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    win 7 orjinal cs di elimde ve kasada sticker var protolono ve şifresiyle ^^
     
  17. amasya1993

    amasya1993 rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2009
    Mesajlar:
    472
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    bilemiyorum o zaman dedigim gibi vista xp falan yükle