daha hızlı kasılıyorsun en azından. hem bu diğerlerine benzemiyor :) Benim vaktim kıymetli hızlıca lvl alıp pvp yapabilirimhanry006 demiş ki:Sendemi Brütüs Private Serverları neden tercih ediyirsiniz
Bende böyle düşünüyorum hazır yeni charı bulana kadar takılalım. Ben sizin gibi kardeşlerim varsa ben normal Silkroad'ı bırakır gelirim.volkanka demiş ki:daha hızlı kasılıyorsun en azından. hem bu diğerlerine benzemiyor :) Benim vaktim kıymetli hızlıca lvl alıp pvp yapabilirimhanry006 demiş ki:Sendemi Brütüs Private Serverları neden tercih ediyirsiniz
volkanka demiş ki:daha hızlı kasılıyorsun en azından. hem bu diğerlerine benzemiyor :) Benim vaktim kıymetli hızlıca lvl alıp pvp yapabilirimhanry006 demiş ki:Sendemi Brütüs Private Serverları neden tercih ediyirsiniz
Gel gel Bende geliyorum şuan.hanry006 demiş ki:volkanka demiş ki:daha hızlı kasılıyorsun en azından. hem bu diğerlerine benzemiyor :) Benim vaktim kıymetli hızlıca lvl alıp pvp yapabilirimhanry006 demiş ki:Sendemi Brütüs Private Serverları neden tercih ediyirsiniz
Geliyim mi
Güncel...volkanka demiş ki:
Güncel