N NewJersey   Kayıt 22 Mart 2011 Mesajlar 2.582 Beğeniler 0 Şehir Lüleburgaz 23 Ocak 2012 #1 Aramızda I Can Football oynayan var mı ? Yada başlamayı düşünen , her türlü ws atılır
K korc4n Kayıt 27 Ekim 2010 Mesajlar 508 Beğeniler 0 Şehir budur abi 23 Ocak 2012 #2 çooook eskiden oynamıştım bazı sorunları vardı sonra hiç oynamadım. Galiba 2si cıkcakmış o zaman başlamayı düşünüyorum ben :)
çooook eskiden oynamıştım bazı sorunları vardı sonra hiç oynamadım. Galiba 2si cıkcakmış o zaman başlamayı düşünüyorum ben :)
N NewJersey   Kayıt 22 Mart 2011 Mesajlar 2.582 Beğeniler 0 Şehir Lüleburgaz 23 Ocak 2012 #3 korc4n demiş ki: çooook eskiden oynamıştım bazı sorunları vardı sonra hiç oynamadım. Galiba 2si cıkcakmış o zaman başlamayı düşünüyorum ben :) Daha fazla görüntüle... ICF 2 çıktı. Ama şuan sadece PRO paketler girebiliyor yanlış bilmiyorsam. Girdim oynadım pek beğenmedim.Eski sorunlar düzeldi.
korc4n demiş ki: çooook eskiden oynamıştım bazı sorunları vardı sonra hiç oynamadım. Galiba 2si cıkcakmış o zaman başlamayı düşünüyorum ben :) Daha fazla görüntüle... ICF 2 çıktı. Ama şuan sadece PRO paketler girebiliyor yanlış bilmiyorsam. Girdim oynadım pek beğenmedim.Eski sorunlar düzeldi.
K korc4n Kayıt 27 Ekim 2010 Mesajlar 508 Beğeniler 0 Şehir budur abi 23 Ocak 2012 #4 ben çok geç kaldım diye başlamak istemedim. ICF 2 yeni başlıcaksa eğer eskiler oraya aktarılmıcaksa başlamak istiyorum zaten
ben çok geç kaldım diye başlamak istemedim. ICF 2 yeni başlıcaksa eğer eskiler oraya aktarılmıcaksa başlamak istiyorum zaten