Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray



Geçtiğimiz ay iflas bayrağını çektiğini duyuran THQ, tüm oyuncuları üzmüştü. Satışı açık arttırmayla bugün gerçekleştirilen firmanın alıcıları kesin olarak açıklandı.

Sabah saatlerinde çıkan söylentilerde Relic Entertainment'ın Sega tarafından alındığı söylenmişti. Bu söylenti doğru çıktı; Warhammer ve Company of Heroes gibi serilerin geliştiricisi Relic, Sega'ya geçiş yaptı.

Son zamanlarda Dead Island serisiyle adından söz ettiren Koch Media ise, Saint's Row geliştiricisi Volution Games'i bünyesine kattı ve Metro serisinin isim haklarını üstüne aldı.

Homefront serisinin isim hakları beklendiği gibi Crytek'in eline geçerken, duyurulmamış Evolve isimli proje, Rockstar ve 2K'in bünyesinde bulunduran Take-Two'ya bırakılmış. Son olarak Ubisoft, THQ Montreal'i ve South Park oyununun haklarını satın almış.
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Açıkçası homefront'un tanıtımlarını çok beğenmiştim , konusunu çok beğenmiştim ama ortaya yinede rezil bir oyun çıkartmıştı THQ. Crytek hem türkçe olarak getirecektir hemde daha güzel bir oyun çıkartacaktır diye düşünüyorum.

Bu arada umarım Saint's Row yine aynı çizgide devam eder , çok iyiydi son oyunu.
 
Yukarı Alt