+1PhaetoN demiş ki:Oyundan pm atıyorsun char 1lvl ama sun 76 lvl sword var diye SS koyda kanıtla ben koydum kanıtladım hadi senide görelim![]()
Bi dk yahu! Niye gururumuza yediremeyecekmişiz? Şu zamana kadar ne ortaya attın da gurur meselesi yaptık? Ciddi güldüm lol.IQRA demiş ki:İnanmayın BeyLEr Zatn öle Bişi Yok Ne KAdr Desemde İnanmazsınız Grurunuza Yediremezsiniz... Lwl 90'da elime Alinca Şaşırırsnz yha oLsn iş işten qecmiş oLr Önemsiz..
Meddah demiş ki:Bi dk yahu! Niye gururumuza yediremeyecekmişiz? Şu zamana kadar ne ortaya attın da gurur meselesi yaptık? Ciddi güldüm lol.IQRA demiş ki:İnanmayın BeyLEr Zatn öle Bişi Yok Ne KAdr Desemde İnanmazsınız Grurunuza Yediremezsiniz... Lwl 90'da elime Alinca Şaşırırsnz yha oLsn iş işten qecmiş oLr Önemsiz..
Her şeyde başlık açıyorsun, eğer sun itemin olsa 100 defa açardın başlık..
Hem GM seni banlamış, para geri çekildiği için.. Bir tür dolandırıcılığa giriyor bu da. Bir de üstüne kalkacak sana sun sword hediye edecek? Tabii ya..![]()
lolIQRA demiş ki:Alin iLLaha Bunu İstiyonuz demi ^^ Buyrun :)) EN Son Lewelim Su Anda lwl 87'm Ayrica ATP Hani Nerde Senin 85 +7 Glavien Be Lafta war diodn Bi qösterde Bakalim yaw ^^
- Resim Silinmiş.