Neden daha fazlası varken daha azıyla idare edesiniz ki ?
Silkroad Server sahibi olmak istiyorsunuz fakat aklınızda kos kocaman bir soru işareti!
Grafik tasarım, oyun koruması, reklam işlemleri derken 1den fazla kişiyle nasıl anlaşacağım diye endişelenmene artık gerek yok.
Silkroad Sunucu ve Edit hizmeti yanı sıra Reklam, Grafik Tasarım, Koruma ve Danışmanlık hizmetlerine tek elden ihtiyacınız kadarına hgsunucular sayesinde artık ulaşmak çok daha kolay.
www.HgSunucular.com | [email protected] | 0850 885 12 31

MÜŞTERİ YORUMLARI;
Alanında en kaliteli firma diye bilirim. HünkarSro 100cap oyunumuzu hgsunuculara açtırdık çok kaliteli ve ilgililer.
2haftadır birlikte çalışıyorum reklam, grafik tasarım ve sunucu hizmetlerini kullandım gayet ilgili ve işinde uzman bir ekibi var umarım güzel projelere imza atarız bu ilgi devam ettiği sürece.
Livesro adıyla hizmet alıyorum çok memmunum.
1 ay kadar test ederiz 2. ay açarız diye planladık hizmet almadan önce ama o kadar sorunsuz oyun teslim ettilerki 1 haftada tüm testlerimiz tamamlandı.
Aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim. Şuan aldığım hizmet ve ileride uygulayacağımız yeni projelerimizde tekrar şüphesiz sizinle çalışacağız.
Son düzenleme: