Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Son zamanlarda görüyorum ki herkes kafasına göre topic açmaya başladı. İlgili konuya bakmaya teşebbüs bile edilmiyor artık. Bu durumdan görevli olan arkadaşlar rahatsızlık duyuyorlar. Artık biz de bazı yaptırımlar uygulamaya karar verdik.
*Yeni konu açmadan önce açacağınız konu ile ilgili sabit bir konu(ki kesinlikle var) veya başka bir konu var mı yok mu iyice bakılmalı. Özellikle server durum bilgisi için veya servera res geldi gibisinden bir konu karşıma çıkmasın.
*Açtığınız konunun yerine dikkat edilmeli. Sonradan konunun altına Moderatörler taşıyın pls. gibisinden bir yazı yazmayın.
*Açılan konularda tartışma ortamı yaratmayın ve küfürlü konuşmalar veya kısaltmalar kullanmayın.(En çok yapılan hatalardan birisi)
*Konunun başlığını veya içeriğinin harflerinin tümünü ASLA(!) büyük harf kullanarak yazmayın. Klavyenin sol tarafındaki Caps Lock tuşuna basmak sizi yormasın.
*Yazılarınızda Türkçe'yi iyi kullanmaya özen gösterin. Bir haf büyük bir harf küçük veya Emo dilinde yazmayın.
!*Char satışı/takası için konu açacağınızda gerekli yere açın. Her seferinde uyarmaktan artık gına geldi. Her seferinde bu son olsun, bir daha uyarmayayım, konun ortadan kalkar dememe rağmen beni hiç kâle alan yok. Bundan sonra konularınız uyarılmaksızın kilitlenecek ve ortadan kaldırılacak!

İlgili topicler:
Eğer yardım topici arıyorsanız: viewforum.php?f=407
Server ile ilgili laflamak istiyorsanız: viewtopic.php?f=245&t=67417
Server durum bilgisi için: viewtopic.php?f=245&t=55114
Bu topicleri kullanın. Yeni bir konu açmayın.

Kurallara uyulmazsa mesajınız editlenir, konunuz kilitlenir, çöpe taşınır ve kuralları ihlal edenlere uyarı verilir, eğer hala hata yapmaya devam ediyorsa bu yaptırım daha da ileri bir seviyeye ulaşır.
Bu konuyu açtıktan sonra moderatörler yaptırımları uygularken konuyu herkesin okuduğunu düşünerek hareket edeceklerdir.
İlginize teşekkür ederim.

Saygılarımla.
wW'll be back 8)
exl2014-logo1.png
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Windy

 
Kayıt
4 Kasım 2007
Mesajlar
10.865
Beğeniler
3
Şehir
Ataşehir/İstanbul
süppo bir konu olmuş ellerine sağlık hacım.eğer bunlara uymayarak konu açanlar olursa,konularını ilgili bölüm yerine çöpe taşıyacağım :wink1:
 
Kayıt
8 Ağustos 2008
Mesajlar
1.878
Beğeniler
0
vallaha işte budur millet 26 sında update olurmu diye bile konu açıyor yazıktır nerdeyse butrun topiklere girip sabit başlıklara bakın yazıyorum konu açmayın kilitlenir yazıyorum sallamıyorlar anca tamam abi pardon yazıyorlar. iyi oldu bu
 
Yukarı Alt