Quincey
Bilgiliyim
arkadaşımız doğru söylüyor.İğençlik bölümü bulamayınca burada yayınladınız gerçi ben iğrenmiyorum ama o şeylerden korkan yoktur lütfenkorkunç hikayler fln paylaşın.
![]() |
bölumun ıcınede igreç paylasımlar için bır bolum acalımBaD_BoY demiş ki:Arkadaşlar burası korku bölümü ve siz korku değil aksine iğrenç şeyler paylaşarak veya gırgır şamata yaparak bölümün suyunu çıkarttınız bu bölüm tüm +18 extraloob halkına açıldı kıymetini bilmezseniz bölüm kapatılıp birdaha açılmayabilir.Yahu banane köpek etinden vs. iğrençlik daha sürüsü ile var düzgün kullanacaksanız kullanın iğrenç konular ve saçma sapan komedi konularını bırakın tarafımca alakası olmayan konular temizlenecektir.Hala gırgır veya iğrençlik yapanlara bu son ikaz ceza-i yaptırıma geçilecek birdahaki sefere!!!
freeman demiş ki:@BaD_BoY kıymetten kastın nedir?
Ben bölümde kıymete değer bir şey görmüyorum. "Korku" ne demek size göre?
Ölmüş/parçalanmış insan cesetleri mi? Hayvanlara yapılan zulüm mü? Birinin diğerini öldürmesi mi?
Hala ya hiç kimse anlamıyor ya da hiç kimse anlatamıyor.
Bu bölümün faydası yoktur bilakis konulara göz atacak çocuk/erişkin üzerinde olumsuz etki bırakacak materyaller içermektir. Zararlıdır, internet için düzenlenmiş yeni kanuna göre de yasak olan bir içeriktir. Biraz mantıklı olalım diyoruz, sabit başlığa şu şu şu açıdan zararlıdır diye mesajlar yazıyoruz, hiçbir yetkili de müspet/menfi bir cevap vermiyor.
-O zaman extraloob'u bi uyar, ne biçim bi konu açmış yaf NeutralBaD_BoY demiş ki:Arkadaşlar burası korku bölümü ve siz korku değil aksine iğrenç şeyler paylaşarak veya gırgır şamata yaparak bölümün suyunu çıkarttınız bu bölüm tüm +18 extraloob halkına açıldı kıymetini bilmezseniz bölüm kapatılıp birdaha açılmayabilir.Yahu banane köpek etinden vs. iğrençlik daha sürüsü ile var düzgün kullanacaksanız kullanın iğrenç konular ve saçma sapan komedi konularını bırakın tarafımca alakası olmayan konular temizlenecektir.Hala gırgır veya iğrençlik yapanlara bu son ikaz ceza-i yaptırıma geçilecek birdahaki sefere!!!
BaD_BoY demiş ki:Yahu resim koyma diyen yok sana koy ama korku içerikli olsun miğde bulandırıcı değil insan korksun kusmasın farkı anlamıyormusunuz. :?!!!nazimtuna demiş ki:o zaman hikaye koyalım resimler çünkü hep mide bulandırıcı
BaD_BoY demiş ki:Arkadaşlar burası korku bölümü ve siz korku değil aksine iğrenç şeyler paylaşarak veya gırgır şamata yaparak bölümün suyunu çıkarttınız bu bölüm tüm +18 extraloob halkına açıldı kıymetini bilmezseniz bölüm kapatılıp birdaha açılmayabilir.Yahu banane köpek etinden vs. iğrençlik daha sürüsü ile var düzgün kullanacaksanız kullanın iğrenç konular ve saçma sapan komedi konularını bırakın tarafımca alakası olmayan konular temizlenecektir.Hala gırgır veya iğrençlik yapanlara bu son ikaz ceza-i yaptırıma geçilecek birdahaki sefere!!!
Hikaye diyosunda saçma sapan hikayelerle doluyo forum.. Yok adam baslıyo dedemler gençken cin gelmiş kadını çarpmış imamda cinmiş vs vs bi dünya saçmalık ben 24 yaşındayım korkmayı bırak gülüyorum yani.. 18 + olan kişileri korkutmak için dedelerinin cin hikayeleri yerine daha somut seyler bulmak lazım extraokknazimtuna demiş ki:o zaman hikaye koyalım resimler çünkü hep mide bulandırıcı