Kayıt
24 Mart 2007
Mesajlar
508
Beğeniler
0
Şehir
PayBack
Arkadaşlar kusura bakmayın başınızı ağırtmaya devam ediyorum ama sanırım ????? hatası çıkan pc lerin bir parçasında arıza var.Bugun iki oyun daha çalıştırıp aynı hatayı alacakmıyım diye test ediyim dedim.Oynamıs oldugum 2 oyundada winng eleven ve empire earth direk masaüstüne attı.Bu demek oluyorki bu sorun silkroad oynarken meydana geldiginde grafik hatası veriyor.Ekran kartını günncellememe ragmen bu hatayı alıyorsam bir parçada sorun var demektir.Sizce bu parça ne olabilir.

Pc yi yarın bakıma götüerecem ama adam bir sorun yok diyor ama onun yanında da bunu denıyıp gosterıcem.Forumu arastırdım ''bir bileşen ısınmış ya da yanmış olabilir değiştirlmesi lazı diyor szce hangı parca bozuktur.

Çunku hem bu 2 oyunda hem silkroadta aynı hata masaüstüne atıyor.Hatta bazen exporerda bile geldi başıma 2-3 kere.Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Kayıt
24 Mart 2007
Mesajlar
508
Beğeniler
0
Şehir
PayBack
???? Hatası silkroadın orjinala erroru.Eğer bot kullandıgında oyun tarafından bu hatayı alırsan ???? leri çıkmıyor direk masaüstüne atıyor benimde başıma geldı..Sırf masaüstüne atıyor diye botu kaldırdım ama bu seferde soru işaretleri çııktı ama sorun aynı sorun.
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
oyun masaüstüne atıyorsa donanımsal sorun yoktur sadece yazılımsal sorun vardır Wink

masaüstüne atma sebepleri ; yüksek ekran kartı ısısı, işlemci kasa ısısı en favorisi ise ekran kartı ısınmasıdır bunun için de ekran kartı driver update etmelisin ve kartı daha fazla soğutmalısın.
 
Kayıt
24 Mart 2007
Mesajlar
508
Beğeniler
0
Şehir
PayBack
Eyw hocam saolasın.Yarın adama söylerim dediklerini sorun yok diyip duruyor.Peki soğutma işlemi ya da aşırı ısınmasını önlemek için yapabileceğimiz birşey var mı acaba ?
 
Kayıt
21 Haziran 2007
Mesajlar
994
Beğeniler
0
donanimsal sorun olmasi imkansiz. yazilimsal sorunlar bunlar bendede oluyor ki laptop bakimdan geldikten 2 gun sonrada oldu bu olay :lol: donanimsal sorunlarda pc ya kapanir yada rest atar ya hic acilmaz vs vs. isinma sorunun da pc kendini direk kapatir.bende ole oluyordu laptopta tabi bu anakart markasinan markasina deisir intellerde pc kapanir direk Wink
 
Kayıt
24 Mart 2007
Mesajlar
508
Beğeniler
0
Şehir
PayBack
Aynen aynen Crying or Very sad .Bnede olanları anlatmıssın pc resetlıyor kenıdını benımkıde intel.Sorun aynı demek peki çözüm olarak ne yapmamız gerekiyor
 
Yukarı Alt