Slim Shady

Alakasız olacak konu ile ama boyut konusunda sıkıntı yaşıyor musun? Ya da gözüne çarpan bir eksiği var mı?Lemonade demiş ki:Bende zen6 var 2 cekirdekde 5de 2 olmasi lazim.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bir sure sonra alisiyorsun ya onceki telefonum s4tu buna alistiktan sonra gordugumde s4 mini sanmistim :d onun haricinde cebi yukarida olan pantolonlarda egilince veya oturunca rahatsiz ediyor. Onun dışında eksigi yok takilma isinma vs deCool Angel demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Alakasız olacak konu ile ama boyut konusunda sıkıntı yaşıyor musun? Ya da gözüne çarpan bir eksiği var mı?Lemonade demiş ki:Bende zen6 var 2 cekirdekde 5de 2 olmasi lazim.
Bu kadar çok olumlu yorum görünce almak istiyorum ama şu taksit olayının kalkması benim için çok kötü oldu ya.Lemonade demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bir sure sonra alisiyorsun ya onceki telefonum s4tu buna alistiktan sonra gordugumde s4 mini sanmistim :d onun haricinde cebi yukarida olan pantolonlarda egilince veya oturunca rahatsiz ediyor. Onun dışında eksigi yok takilma isinma vs deCool Angel demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
yok. 6nin bataryasi dillere destan zaten
Hemen hemen aynı sürelerde almışız bende mayıs gibi aldım kız arkadaşımın ben aldıktan sonra iki defa soketi değişti ama ben aldığımdan beri kullanıyorum bi sorun yok kullanışa göre değişiyor bencede çok iyi ve sağlam makina tavsiye ederim kuzen sanada.Nina Ricci demiş ki:Discovery aldım haziranda.Birçok yerde şarj soketi problemi yaşandığı söylenmiş birazda kullanıma bağlı fakat bende henüz herhangi bir sorun olmadı.Telefon gayet seri ve hiçbir kasma donma takılma olmadı şuana kadar tavsiye ederim.Kalite olarak arka kapağı dandik biraz 2 kere masa mesafesinden betona düşürdüm ne ekranda ne de başka bir tarafında bir zarar oluşmadı.Hem normal işlemcisi hem grafik işlemcisi gayet iyi ve akıcı durumda alacaklara öneririm.
Intel'in adı bile yeter bence.Temet Nosce demiş ki:GM şirketine bulaşmamanı tavsiye ederim. İşlemci konusuna gelirsek birisi MediaTek adında bir firma (ki işlemci hakkında en sonlardan olan bir firma) diğeri ise Intel. GM Discovery 1,2 Ghz Cortex A7 Quad Core işlemcisine sahip. Asus ise Intel Atom Z2560 1,6 Ghz Dual core işlemcisine sahip ancak Hyperthreading olduğu için 4 çekirdek sayabiliriz. Asus telefonlarına garanti kısmına Bilkom firması bakıyor ki bu firma aynı zamanda Apple ürünlerinin resmi satış firmasıdır. Daha fazla bilgi istersen Pm atabilirsin