![]() |
genel konu baslıgna bakarsan sevınırım silkroad ss & videodiyorThief_ demiş ki:neden tartışıyorsunuzki off topice açmasını gerektiren şey nedir bu bölüm sırf silkroad için dğeil ki fakettyisen bölümün adı screenshot&video bölümü adam silkroaddanda video koyar ilginç bulduğu videolarıda birde bu laflarını pennywise yede söyle bakalım o sana en ince ayrıntısına kdr anlatsın neyin ne olduğunu..
heaheaheaThief_ demiş ki:hayır birde crazy nuker öm ile ben uniondan şu şu kişiyim bakmadan hemen atlama diyor..Komiksin ya..
derim ben sana öm sana dedgım seyı burdada dedım zaten .Thief_ demiş ki:hayır birde crazy nuker öm ile ben uniondan şu şu kişiyim bakmadan hemen atlama diyor..Komiksin ya..
merak etme dısarıdan bell oluyor hava atıp atmadıgınCRaZY_NuKeR demiş ki:hhhe ben hava atıyorum . cok komık sın adama bak yaw sankı bı ıse yarıyor clup2107 isterseler alsınlar .
aynen yapmak ıstedıgın sey ne QuestionThief_ demiş ki:hayır bu uğraşın ne anlamıyorum adamı rezil etmekmi adam yanlış bişey yaptıysa benden de hesap sorda görelim..