Kayıt
22 Eylül 2007
Mesajlar
759
Beğeniler
0
Şehir
pc masası
Genel Olarak Oyuncular:

Kemal Sunal
-- İnek Şaban

Tarık Akan
-- Damat Ferit

Münir Özkul
-- Kel Mahmut

Semra Özdamar
-- Semra Hoca

Şener Şen
-- Body Ekrem

Halit Akçatepe
-- Güdük Necmi

Adile Naşit
-- Hafize Ana

Muharrem Gürses
-- Okul müdürü

Yönetmen:Ertem Eğilmez
Senarist: Sadık Şendil
Yapımcı: Ertem Eğilmez

Hababam Sınıfı İlk (1975)


Yatılı okulda okuyan ve 15 yıl öğretmenlik yapan Rıfat Ilgaz'ın romanından önce tiyatroya uyarlanan Hababam Sınıfı'nın, sinemaya aktarılması ancak senaryonun sansürden geçmesiyle mümkün oldu. Filmin sosyal içeriği biraz arka plana itildiyse de dostluk, saygı, vefa, aşk gibi kavramlar mizahın içinde daha bir anlam kazandı.

1975 yılında Hababam Sınıfı'yla perdelerini açan Akün Sineması, 2002'de seyircilerine yine Hababam'la veda etti. Aralıksız en uzun süre sinemalarda kalan film oldu Hababam Sınıfı. Film, sosyolojik bir fenomen olarak sinema tarihine damgasını vurdu. Ama ne oyuncular, ne senaryo yazarı ne de kamera arkasındakiler hakettikleri değeri görmedi.


TIKLA İZLE


Hababam Sınıfı Uyanıyor

VI343635GJ607_250.jpg



Okula Ahmet adında yeni bir öğrenci gelir. Ahmet'in babası, Mahmut Hoca'nın eski bir arkadaşıdır ve Ahmet, babasının vefatından sonra eğitimini sürdürebilmek için Mahmut Hoca'dan yardım ister. Ahmet, Hababam Sınıfı'na verilir ama adı torpilliye çıkar. Hababam'ın aksine çok çalışkan bir öğrenci olan Ahmet, sınıfa uyum sağlamakta zorlanır. Zamanla arkadaşlarına alışsa da, Ahmet'in vazgeçemeyeceği doğruları vardır.


TIKLA İZLE


Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı

Hababam Sınıfı (6 Edebiyat A), aslında mezun olmamıştır. Sadece Mahmut Hoca'yı hastanede mutlu edebilmek için ona sahte diplomalar götürmüşlerdir. Okula dönüşleriyle birlikte yasaklar yeniden başlar.

Bu arada okula yeni bir edebiyat öğretmeni Semra Hoca gelir. Semra Hoca, zor şartlarda okumuş genç bir öğretmendir. İnek Şaban, Semra Hoca'ya aşık olur. Arkadaşları da Şaban'ı gaza getirerek Semra Hoca'ya mektuplar yazmasını sağlar. Ancak, şakanın dozu kaçınca, okulda işler karışır.


TIKLA İZLE


Hababam Sınıfı Tatilde

Okul müdürü, daha fazla para kazanabileceğini düşünerek, Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencileri kabul eder. Bu 4 kız, Hababam Sınıfı'na gönderilir. Ancak, kısa zamanda Hababam Sınıfı'nın haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, erkeklere karşı bir savaş başlatır.

Sürekli erkeklerin tuzaklarına düşen kızlar, başlarına gelecekleri önceden öğrenebilmek için erkekler arasında bir ajan aramaya başlar. Okuldan kaçmak için izcilik bahanesiyle Body Ekrem'i kandıran öğrenciler, maç dönüşü karşılarında Mahmut Hoca'yı bulur. Mahmut Hoca'nın cezası ise öğrencilerin bir izcilik kampına gitmesidir.

TIKLA İZLE



Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor


Kızlı erkekli Hababam Sınıfı, haylazlıklarını sürdürmektedir. Sınıfa doğulu bir aşiret reisinin oğlu gelir ve kendini ağa ilan eder. Öğrenciler de onunla kafa bulmaya başlar.

Okulun yeni asabi ve frijit hocası Perran Kutman, tam bir erkek düşmanıdır. Sınıftaki 2 öğrenci arasında bir aşk başlar ve kız hamile kalır. Ancak, gebelik testini yaptırdıkları kimya hocası Kalem Şakir, incelediği idrar örneğinin frijit hocaya ait olduğunu düşünür.

CD 1 = TIKLA İZLE

CD 2 = TIKLA İZLE


Bitek Hababam Sınıfı Güle Güle yok.Onu bulamadım bunlarla yetinin :mrgreen:
 

Dosyalar

Yukarı Alt