EmmaW

Alex De Souza

Jose Gutierrez Hernandez

- Resim Silinmiş.

İnternette dolaşırken gördüm kimse darılmasın lütfen maksat eğlence :) nasıl olsa bölümün adı "Komik Enteresan Görseller" :dance:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
EmmaW. demiş ki:
guti beşiktaş'ta oynayana kadar hiç uefa'da oynamadı özür dileriz :lol:
hagiye laf atanmı var ya :lol:
Ben bu resimle şunu demek istedim; Guti'n arkasındaki kupaların bjk'ye ne haydası var? Ömenli olan bjk'ye kupa kazandırması değil mi?

EmmaW

bugün ispanyada marca , as gazetesinde beşiktaş'ın haberleri çıkıyorsa o guti'nin arkasındaki kupalar sayesinde çıkıyor :)

EmmaW. demiş ki:
bugün ispanyada marca , as gazetesinde beşiktaş'ın haberleri çıkıyorsa o guti'nin arkasındaki kupalar sayesinde çıkıyor :)
Bizim o tek kupamız bile avrupada gündeme oturmamızı sağladı ama :nod:

Herneyse hacım bu karşılaştırma fb ile Real Madrid karşılaştırması gibi olmuş. whiteangel

EmmaW

yahu gs lilere lafımız yok zamanında kendinizi dünyanın bir numarası yaptınız helal olsun ben fenerlilerden cevap bekliyordum topic'e sadece guat. hacım yorum yazmış :P

EmmaW. demiş ki:
yahu gs lilere lafımız yok zamanında kendinizi dünyanın bir numarası yaptınız helal olsun ben fenerlilerden cevap bekliyordum topic'e sadece guat. hacım yorum yazmış :P
Tamam bro bişey demedim zaten :P

EmmaW. demiş ki:
Bizimde Guti'ye lafımız yok ama Alex'le karşılaştırman biraz saçma olmuş :twisted:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
guti - alex- hagi hepsi hikaye futbolcular orada müzelik olacak futbolcu varsa zidane - figo - beckham gibi futbolcular yazılmalı böyle 3.sınıf olanlar değil 8)

extraloob demiş ki:
guti - alex- hagi hepsi hikaye futbolcular orada müzelik olacak futbolcu varsa zidane - figo - beckham gibi futbolcular yazılmalı böyle 3.sınıf olanlar değil 8)
Baktın alex'in şansı yok hepsini indirdin haci :mrgreen:

Guti alexden daha iyi olabilir öylede öyle olmasa R.madrid gibi bir takımda ömrünü geçirmezdi :P

Alexe gelince alexin Fenerbahçe'ye yaptığı yararlar çok çok çok büyük zaten bir oyuncunun ismi değil yararı söz konusudur he şimdi siz diceksiniz guti r.madrid'e yapmadımı tabiki yaptı ama o real de kalır burda değil gelecekte umarım uzun top oynar ve alex'in Fenerbahçe'ye yaptığı yararların 10 katını yapar :beer:

Yukarı Alt