Geoffrey Beene’ye göre, tasarım bir bilinmeyendir. Bu cümleyle tasarımın kreatif dünyasını özetleyebiliriz aslında. Tasarım dünyasını bilinmez kılan; farklı kişiler tarafından yaratılması ve bu kişilerin fikirlerinin eşsiz olmasıdır. Dışarıdan bakıldığında da grafik tasarım dünyası renkli bir imaja sahiptir. Her türlü yaratıcılık, sanatsal fikir, tasarım burada var olur ve yolunu bulur. Bu yüzdendir ki insanlar bu dünyaya hep imrenerek bakmış ve tasarım gökyüzünde bir yıldız olmak istemiştir.

Grafik tasarım dünyasına dalmadan önce bilmeniz gereken bazı temel gerçekler var. Diğer kariyer seçenekleri gibi, grafik tasarımcı olmanın da iyi ve kötü bazı yanları bulunuyor. İster bu işi freelance olarak götürün, ister ajansta çalışın ya da müşteriye gidin; aşağıdaki infografikte yer alan genel geçer yargılarla karşılaşıp harakiriye kalkışmanız olası bir durum.

UCreative’in hazırladığı bu infografik, bazısı oldukça komik bazısı da işin ciddiyetini ele alan mitolojik deyimlerle, bu çetrefilli kariyeri seçenlerin başından geçenleri keyifli bir dille anlatmış. Zaman yönetiminden nakit akışına, yaratıcılıktan eğitime birçok konuya değinen bu çalışmadan çıkacak sonuçlar sizi de şaşırtabilir.

Takımı
Seçiniz...
GRAFİK TASARIMCI OLARAK DOĞULUR, HATTA ANNE KARNINDA 9 AY BOYUNCA ADOBE SİZE UPDATE VERİR. :bitch::bitch::bitch::bitch:

PS'yi sadece profil resmi koyacağımda kullanıyorum , sivilceleri yok ediyorum biraz sakal ekliyorum , bunlar bile zor geliyor :D

Yukarı Alt