ben bunları biliodum ama bilgimeyen kullanıcılar için çok yararlı eskiden böle durumlarla çok karşılaştım.:D

Bişi değil ironEyE'cim,işine yaradıysa ne mutlu bana :)

Ps:Kullandığımız kelimeleri o kadar uzatmayalım,bağırmak anlamına geliyor ya :muck:

bende eskiden bu sorun vardı yaptığımda bir kere açılıp yine kapanıyordu formatladım :D

xfu5ah.jpg

Aynı Hata Hala Devam Ediyor..

Regedit yazdıgım Zamandada Ona Benze Bir Hata Veriyor Benze Değil Hatta Aynı Hata Bendemi Bişey var Pcdemi Anlmadım Yardımcı Olursanız Sevinirim..

288pdfs.jpg

Hımm,aynı hatalar Majestic'tede vardı bunları uyguladı düzeltemeyince,format atttı galiba bilmiyorum ama :roll:

Zaten Alıştı Bilgisayar Her Ay Format Yiyor :D Dayım Kazıkladı Bizi Kesin Ezik Pc Verdi :D Her aybişeyi BozuLuyor :D

FeeL demiş ki:
Hımm,aynı hatalar Majestic'tede vardı bunları uyguladı düzeltemeyince,format atttı galiba bilmiyorum ama :roll:
bende format atmıştım aynı hatayı vermeye başladı en son buraya konu açıcaktım görünce hemen daldım içeri :mrgreen: düzeldi sonunda :headbang:

hata düzelmişti şimdi tekrar aynı hatayı alıyorum :cry: yazdıklarını tekrarlamama rağmen gene olmadı ilk yaptığımda olmuştu halbuki :think:

Yukarı Alt