Artık beynimi çıkartıp duvarlara vurarak top oynayacam onunla o derece kafayı yememe sebep oldu bu sorun. Kendi kendine yok yere kapanıyor boyna. Şu anda bu konuyu açarken bile kapandı nasıl düzelecek bu ?
Bir sorun oluştu diyor ve kapanıyor. Bazen çalışmayı durdur diyor.Knickles demiş ki:Hiç bir hata vermiyor mu ?
Hangi güncellemeler chrome kullanıyorum.Prisoners demiş ki:+ Skype kullanıyorsan bilgisayarında böyle şeyler olabilir. Bendede hep kapanıyordu donuyordu bazen açılmıyordu bile. Güncellemelerini yaptım düzelmişti Melih.
Adobe cart curt varya hani hacım onları güncelle java vs. güncelle hepsini birde ayarlara girip uzantılar sekmesine gir skypın uzantısı veya başka herhangi bir gereksiz uzantı varsa kapa onları.ironEyE demiş ki:Bu mesaj Prisoners rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hangi güncellemeler chrome kullanıyorum.Prisoners demiş ki:+ Skype kullanıyorsan bilgisayarında böyle şeyler olabilir. Bendede hep kapanıyordu donuyordu bazen açılmıyordu bile. Güncellemelerini yaptım düzelmişti Melih.![]()
Adobe cart curt varya hani hacım onları güncelle java vs. güncelle hepsini birde ayarlara girip uzantılar sekmesine gir skypın uzantısı veya başka herhangi bir gereksiz uzantı varsa kapa onları.ironEyE demiş ki:Bu mesaj Prisoners rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hangi güncellemeler chrome kullanıyorum.Prisoners demiş ki:+ Skype kullanıyorsan bilgisayarında böyle şeyler olabilir. Bendede hep kapanıyordu donuyordu bazen açılmıyordu bile. Güncellemelerini yaptım düzelmişti Melih.![]()