Nedenini bilmiyoruzda bütün gündür burda cakılı bi şekilde duruyor . Konusmuyor inanmayan mercurye gelsin.
Banditte.
Banditte.

TaşıBuzzz demiş ki:Silkroad ScreenShot & Video
Quattro demiş ki:Gm nin charının nerde olduğu öneli değil konsolu açıp istediği yerde gezebilir.
ultima mı_By_DaDaSsS_ demiş ki:Quattro demiş ki:Gm nin charının nerde olduğu öneli değil konsolu açıp istediği yerde gezebilir.
O Nasıl şey öyleHic bilmiyordum . Nerde durdugunun bi önemi var bence yanından gold bot akısı var bütün gün afk şimdi konustu ve sacmaladı o kadar soru sordum adam gibi cevaplayamadı.
pS: Online oyun olarak Ultima Online'de Developer ve Scripterlık yaptım. +Ownerlık
Uo bırakılmaz sadece ara verilirZeratul demiş ki:ultima mı_By_DaDaSsS_ demiş ki:Quattro demiş ki:Gm nin charının nerde olduğu öneli değil konsolu açıp istediği yerde gezebilir.
O Nasıl şey öyleHic bilmiyordum . Nerde durdugunun bi önemi var bence yanından gold bot akısı var bütün gün afk şimdi konustu ve sacmaladı o kadar soru sordum adam gibi cevaplayamadı.
pS: Online oyun olarak Ultima Online'de Developer ve Scripterlık yaptım. +Ownerlık6-7 yıldır prof. olarak oynuyordum jubilemi revo da yaptım ^^
xeron vaqueras![]()
belki yine başlarım bellimi olur![]()
Aynengorkem8181 demiş ki:tg beklıoooooooo![]()
![]()
,Zeratul demiş ki:ultima mı_By_DaDaSsS_ demiş ki:Quattro demiş ki:Gm nin charının nerde olduğu öneli değil konsolu açıp istediği yerde gezebilir.
pS: Online oyun olarak Ultima Online'de Developer ve Scripterlık yaptım. +Ownerlık6-7 yıldır prof. olarak oynuyordum jubilemi revo da yaptım ^^
xeron vaqueras![]()
Zeratul demiş ki:ultima mı_By_DaDaSsS_ demiş ki:Quattro demiş ki:Gm nin charının nerde olduğu öneli değil konsolu açıp istediği yerde gezebilir.
xeron vaqueras![]()