Arkadaşlar biraz araştırdım ancak konular 2007 de açılmış eski bilgiler yeni gelen updatelerle birlikte hangisinin daha iyi olduğunu merak ediyorum charım farm da haziranda 110lv wiz ile kasılacak kasma ve sp sıkıntım yok kısacası bu iki durumu göz önünde bulundurarak cevaplarınızı bekliyorum. Bow Mu? Glavie Mi?
Not: Charlar Full Str olacak. PvP-Job-Event olaylarında da üstün bi char olmasını istiyorum.

pvp ,event,savaş job gibi faaliyetlerde hangisi daha iyidir sizce benim için önemli olan kasmak değil pvp olacak?

iloman demiş ki:
pvp ,event,savaş job gibi faaliyetlerde hangisi daha iyidir sizce benim için önemli olan kasmak değil pvp olacak?

pvp bence itemler ve senin el becerine kalmış pvp de ikiside aynı bence pvp istiyosan avrupa lzm

event için 1 numara glavie ve blade (kendi lwl wizz ler kolay kolay tek atamıyor)

job da tief ve hunter bow trader glavie

Bence kişilik meselesi adamın dibine kadar gidip saldırmayı hiç sevmeyenler var adamla yakın temas olmadan savaş olmaz diyenler var ben yakın temastan yanayım 99 FF glavie charım var hiç bir konuda sıkıntım yok gayet memnunum tavsiye ederim

Glavie - heuksel - fire - cold yap kullanmasını bilirsen aynı özelliklerdeki bowu rahatlıkla yenersin tabi kullanmasını bilirsen.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Neden bow?
Uzak mesafeden vurursun
Knockback skilleri ile rakibini yanına yaklaştırmazsın
Stun özelliği vardır
Yüksek hasarların vardır str karakterler içinde en yüksek dmg'ı bow karakterler vurur
Güzel hpsi vardır
Hp pot fazla gitmez
Full Str Fire Cold Pacheon yapar el yakma fire açar garment set takar paşalar gibi kullanırım dersen müthiş bir karakter olur.
Tek sıkıntısı arrow yahu inventoryde çok yer kaplıyorlar mecbur 10k arrow çekiceksin silk ile

Neden glavie?
Str karakterler içerisinde en yüksek hpye sahip karakterdir
Aldığı hasarlar ne olursa olsun soul spear skill serisi ile rakibini kendisinden uzaklaştırır ve stun özelliği ile hpsini rahatlıkla doldurur
Kolay yatan bir karakter değildir
Güzel dmg vurur hele critical gelirse..
Her türlü yan skille uygun bir yapılandırmadır glavie. Fire Cold Heuksal de yapabilirsin Fire Force Heuksal de. Benim tercihim force'tan yana olurdu. Full str Fire Force Heuksal el yakma fire yaparsın garment set giydirirsin paşalar gibi kasarsın pvpni jobunu yaparsın.

Seçim sana kalmış :santa:

Bence Glavie .. 90 lv FF Glavier'im Var Poseidonda . Kendi LvL Civarımda Şuana Kadar Yattığım Adam Yok . Ha Wizard Geliyor Kaçarak .3 Vuruyor Bana O Ayrı . Ama Yakaladığımda Tek :)

Yukarı Alt