Bu haftanın gizli röportajı Sarp Çıkış ile, yani Replay adlı BBG evi üyesiyle..
Soru 1 - Kendinizden bahsedermisiniz?
Ben sarp ankarada yaşıyorum rock müzik türünü dinlerim ayni zamanda gitar çalarım dolandiriciliga dayanamam birinin hakkının yendigini gör......
Üüüf yeter. Kes
Soru 2 - Neden BBG evindesiniz?Hep böyle yarışmalara ilgi duymuşumdur oluncada kaçırmadım adaylıgımı koydum ve seçildim
Heee ok ok bizde yedik.. Neyse, son olarak , yarışmacılarımız için ne düşünüyorsunuz?
01 Advance ; En İyi Dostum Kendisi Her Zaman Sesli Konusmasının Tadından Yenmez
03 Kriptex ; Daha çok imza işlerinden tanırız onu kendisi iyidir candır
04 aLper#24 ; Kuzummm O Anlatılmaz Yaşanır Tanıdıgım En eglenceli insanlardandır
05 yeongyang ; Tanımıyorum tanışabiliriz
06 hamster5 ;tanımıyorum zamaninda ayni avatarimiz vardi
07 GreenPearL ; yaw ne olsun onuda tanimiyorum
08 SweeTChieF ; İlk Once Lady Gaga hastası olarak tanıdım onu ama muhabbeti iyidir
09 BestGirlEver ; Biraz Saldırgan Biraz Asabi Bazen İyi Fırça Atar Ama İyi Kızdır
Soru 1 - Kendinizden bahsedermisiniz?
Ben sarp ankarada yaşıyorum rock müzik türünü dinlerim ayni zamanda gitar çalarım dolandiriciliga dayanamam birinin hakkının yendigini gör......
Üüüf yeter. Kes

Heee ok ok bizde yedik.. Neyse, son olarak , yarışmacılarımız için ne düşünüyorsunuz?
01 Advance ; En İyi Dostum Kendisi Her Zaman Sesli Konusmasının Tadından Yenmez
03 Kriptex ; Daha çok imza işlerinden tanırız onu kendisi iyidir candır
04 aLper#24 ; Kuzummm O Anlatılmaz Yaşanır Tanıdıgım En eglenceli insanlardandır

05 yeongyang ; Tanımıyorum tanışabiliriz

06 hamster5 ;tanımıyorum zamaninda ayni avatarimiz vardi
07 GreenPearL ; yaw ne olsun onuda tanimiyorum
08 SweeTChieF ; İlk Once Lady Gaga hastası olarak tanıdım onu ama muhabbeti iyidir
09 BestGirlEver ; Biraz Saldırgan Biraz Asabi Bazen İyi Fırça Atar Ama İyi Kızdır