Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
isro da bu aletle ortalığı yakarsınQuensis demiş ki:Çok güzel bir görüntüsü var bunu isro da almak isterdim ^^
Quensis demiş ki:Çok güzel bir görüntüsü var bunu isro da almak isterdim ^^
Fre3sTyLe demiş ki:Quensis demiş ki:Çok güzel bir görüntüsü var bunu isro da almak isterdim ^^
o yzden banlanmadı onur Hades Allah'a küfür ediomş onur yedirememiş tam unique keserken onur bi arkadaşına dmiş sen dal bende dalıcam dalmş snra onur dalmş indirmişler pk olmş hadeste yedirememiş GM ye sölemiş.. ve BaN..hem ona diosun ama unique keserken sen millete pk olmuyormusn dostum ?Dracula_ demiş ki:bende SealOfPh1C 85 oldum Hypnos RomantiC silk alıp parasını vermemişin banlamışlar beni heryerde pk olup indiriyodun iyi oldu sana
evet paypalda $ karşılığı ile satılıyor..ChronicLies demiş ki:Hummm fenaymış .. $ ile mi satılıyor acaba 9D sun +9 ?
lolDracula_ demiş ki:bende SealOfPh1C 85 oldum Hypnos RomantiC silk alıp parasını vermemişin banlamışlar beni heryerde pk olup indiriyodun iyi oldu sana
Anladım.. peki fiyatlar nasıl 100$ üzeri vardır eminim..evet paypalda $ karşılığı ile satılıyor..
benim bildiğim kadarı ile 50-60$ falan olması lazım tabi yanlş hatırlamıyorsamChronicLies demiş ki:Anladım.. peki fiyatlar nasıl 100$ üzeri vardır eminim..evet paypalda $ karşılığı ile satılıyor..![]()
statları merak etme hepsi %100 nede olsa parayla alınıyoKerem6666 demiş ki:qLavienin üstüne qelip ceksene ss daha gzL olurdu çok mrk ediyorum statları![]()