O okanasn Kayıt 29 Haziran 2013 Mesajlar 57 Beğeniler 0 1 Temmuz 2013 #1 Video olarak yapılışını izleyebilirsiniz.http://www.youtube.com/watch?v=Q9Zh5ZXF7pY Extraloob bu logoları kullanırsa ayrı bir mutlu olurum açıkcası, onurlanırım Sonradan yüklediğim 2 adet site logosu: İşte o resim: Tekrardan editlenmiş, düzenlenmiş hali:
Video olarak yapılışını izleyebilirsiniz.http://www.youtube.com/watch?v=Q9Zh5ZXF7pY Extraloob bu logoları kullanırsa ayrı bir mutlu olurum açıkcası, onurlanırım Sonradan yüklediğim 2 adet site logosu: İşte o resim: Tekrardan editlenmiş, düzenlenmiş hali:
A AngeLicMoon Kayıt 12 Ocak 2010 Mesajlar 2.424 Beğeniler 2 Şehir 'suz 1 Temmuz 2013 #2 Güzel olmuş hacım ellerine sağlık ama internet exploreri andırdı bana
Rewind Kayıt 1 Ekim 2007 Mesajlar 10.449 Beğeniler 552 Şehir Mersin Takımı Besiktas 1 Temmuz 2013 #4 gayet hoş olmuş eline sağlık
O okanasn Kayıt 29 Haziran 2013 Mesajlar 57 Beğeniler 0 1 Temmuz 2013 #5 Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi Duygusuzz demiş ki: gayet hoş olmuş eline sağlık Daha fazla görüntüle... Teşekkürler :)
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi Duygusuzz demiş ki: gayet hoş olmuş eline sağlık Daha fazla görüntüle... Teşekkürler :)
Swindler Öğretiyorum Kayıt 6 Aralık 2012 Mesajlar 645 Beğeniler 5 Şehir Edirne / İpsala Takımı Fenerbahce 1 Temmuz 2013 #6 Ders falan verme imkanın var mı ?
O okanasn Kayıt 29 Haziran 2013 Mesajlar 57 Beğeniler 0 1 Temmuz 2013 #7 Bu mesaj Swindler rumuzlu uyeden alinti yapildi Swindler demiş ki: Ders falan verme imkanın var mı ? Daha fazla görüntüle... Var da, ücretli grafik yaparken dersleri düşünemiyorum. Ha ama takıldığınız bir yer varsa yardım edeyim.
Bu mesaj Swindler rumuzlu uyeden alinti yapildi Swindler demiş ki: Ders falan verme imkanın var mı ? Daha fazla görüntüle... Var da, ücretli grafik yaparken dersleri düşünemiyorum. Ha ama takıldığınız bir yer varsa yardım edeyim.
F frityus Kayıt 1 Ağustos 2009 Mesajlar 3.827 Beğeniler 5 Şehir Bursa Takımı Besiktas 1 Temmuz 2013 #8 Hoşmuş
Swindler Öğretiyorum Kayıt 6 Aralık 2012 Mesajlar 645 Beğeniler 5 Şehir Edirne / İpsala Takımı Fenerbahce 1 Temmuz 2013 #9 Bu mesaj okanasn rumuzlu uyeden alinti yapildi okanasn demiş ki: Bu mesaj Swindler rumuzlu uyeden alinti yapildi Swindler demiş ki: Ders falan verme imkanın var mı ? Daha fazla görüntüle... Var da, ücretli grafik yaparken dersleri düşünemiyorum. Ha ama takıldığınız bir yer varsa yardım edeyim. Daha fazla görüntüle... Bir çok yerde takılıyorum ama önemli birşey olduğunda yazarım
Bu mesaj okanasn rumuzlu uyeden alinti yapildi okanasn demiş ki: Bu mesaj Swindler rumuzlu uyeden alinti yapildi Swindler demiş ki: Ders falan verme imkanın var mı ? Daha fazla görüntüle... Var da, ücretli grafik yaparken dersleri düşünemiyorum. Ha ama takıldığınız bir yer varsa yardım edeyim. Daha fazla görüntüle... Bir çok yerde takılıyorum ama önemli birşey olduğunda yazarım