beyler Şaka yapıyorsunuz galiba? Aranızdakileredemi laf atmaya başladınız. benimde charım soyuldu. Emek hırsızlığı yapacak kadar şerefsiz değilim
Sjsro bölümünde Verin linki ITEMIM CALINDI BU ADAM SATIYOR Diye birisi çıkarsa açık adresimi vericem. Zaten siteden satışları kendi adıma yapıyorum. Hackle(seydim)diğim itemleride Gerçek adımla satacak kadar salak değilimdir Heralde?
regtoy31 demiş ki:
evt beyler emin olmamakla birlikte incelediğim bazı dosyalar vs beni bu sitenin sahibine ulaştırdı bakarsak zaten böyle bişeyin olma ihtimalide baya yüksek sjsroda baya süper itemler satıyor bir charda normal şartlarda yapılmış olması zor itemler
http://rebelfa1con.com/
Farkındaysan Sunworld hacklendi sjsro değil. Ayrıca Yeni ipde satıyorum ve hepsini ytl ile aldığım milyonlarla dizdiğim charımın takas edilmiş itemleridir.
Bu sitenin sunworld ile alakasını sorabilirmiyim?
regtoy31 demiş ki:
ben bu rebel falconu şu hackedturks adresinin kodları arasında buldum sitenin sahibi bu yani arkadaşlar ama kim hacklemiş orasını bilemem
Kodları gösterebilirmisin acaba?
ironEyE demiş ki:
burak140 demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Charları çalan kişi önceden nwodandı bunu biliyoruz bakınız resimlere dikkatlice orda nwodan biri var guildi turuncu. :) Bu adamı bulmak lazım...
RebelFalcon diye biri vardı silk filan vardı adamda o olmasın?
Öyle düşünüyorum ama günahınıda almak istemiyorum tabi.
Ben size guildden attınız diye kızacak adammıyım? Ben size ağzımla söyledim oyunu bırakacağım diye. Guildden atmayın gibi birşeymi dedim :S Beni yanlış tanımışsınız.
zaten anıllada konuşuyorduk biz uzun zamandır. Guildde ilk silk alan bendim hatırlayan varsa? 2 Gündür yeni aldığım giden 10$'ıma yanıyorum