Xperyon

Bilgiliyim
Kayıt
27 Temmuz 2011
Mesajlar
2.547
Beğeniler
0
Şehir
TürkTelekomArena
Kimse yüksek sesle konuşmasa da Galatasaray camiası içinde herkes ‘Pato’ ismini birbirine fısıldayıp duruyor.


Geçen sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle çok fazla forma şansı bulamayan ve sadece 11 Serie A maçına çıkabilen Pato için Milan’ın kapısı özellikle Brezilya kulüpleri tarafından sıkça çalınıyor.

Milan önce Pato’nun eski takımı Internacional’e ardından da Coritnthians’a ‘hayır’ dedi. Pato ile ilgilenen bir başka kulüp ise PSG’ydi fakat onlar da Ibrahimovic’in işini bitirdiği için sambacıdan vazgeçti.

Galatasaray, Pato için ilk yoklamasını Haziran’ın başında yaptı. Transferin başladığı ilk günlerde Hamit ve Lass için Madrid’e giden Galatasaraylı Şükrü Hanedar ve Ali Gürsoy, burada Fatih Terim’in Milan’dan yakın dostu Areido Braida ile bir araya geldiler ve Pato’nun durumunu sordular.

O soruşturmanın üzerinden yaklaşık 5-6 gün sonra Pato, Brezilya’nın r7.com sitesine konuştu ve Milan’a kendisi için pek çok teklif geldiğini ama sözleşmesinin bitim tarihi olan 2014’e kadar Milan’da kalacağını açıkladı.

Fakat süreç hızla akmaya başladı Milan, Dzeko dahil pek çok santrfor ile ilgililenmeye başlayınca Pato, Milan’dan ayrılmanın zamanının geldiğini düşünmeye başladı. 26 Haziran’da verdiği röportajda ise henüz 22 yaşında olduğunu söyleyip Brezilya’ya dönmesinin zor olduğunu İngiliz futboluna aşık olduğunu ve İngiltere’de oynamanın kendisini mutlu edeceğini açıkladı.

Milan, Tottenham, West Ham başta olmak üzere bazı takımlarla Pato için görüşmelere başladı. Galatasaray’a da Pato için herhangi bir teklif sunup sunmayacağını sordu. Galatasaray’ın Pato için ilk teklifi içinde rakam bulunmayan, ‘Pato için kulübünüzün satış rakamını bize bildirir misiniz?’ olan sorgulama faksı oldu. Bu faksa cevap aynı gün içinde geldi. Fakat rakam 20 milyon euro’ydu.

Halen de bu rakam geçerli. Fakat İtalya’dan gelen bilgilere göre Milan’ın istediği bu rakamı kabul eden herhangi bir takım yok. Fatih Terim ise Pato’nun transferi için aceleci değil. Diğer alternatifleri de araştırıyor. Fakat Milan’a gelecek tekliflerin belirmesi ve rakamın ortaya çıkmasından sonra Terim devreye girecek ve yakın dostu Areido Braida’ya teklifi bizzat iletecek. Braida ve Adriano Galliani’nin konuşacağı teklif sonrasında Galatasaray yönetimi resmi görüşmelere başlayacak. Fakat bu transfer için ortamın oluşması ve resmi girişimlere başlanmasının Ağustos ayını bulabileceği de konuşuluyor.

Kaynak:Milliyet
 

Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
89lu adam da kariyerinin en üst seviyesindeyken Milan'ı bırakacak üstelik altyapıdan cıktıgı takımı, gelecek Türkiye'ye.. Nedense inanasım yok
 

EmmaW

 
Kayıt
11 Aralık 2007
Mesajlar
6.551
Beğeniler
1
Şehir
Şeref Bey Stadı
türkiye ligi bu ülkede dünyaca ünlü bir lig sanılıyor galiba bu ülkeye niye gelsin adam akıl var mantık var ha gelir ama para için gelir para veripde bu adamı alabilecek para yok hiç bi kulupde kısacası gelmez
 

Xperyon

Bilgiliyim
Kayıt
27 Temmuz 2011
Mesajlar
2.547
Beğeniler
0
Şehir
TürkTelekomArena
Paramı yok? Türkiye ligindeki büyük takımların alamacayağı oyuncular çok nadirdir c.ronaldo messi neymar vb. bunları ayır ama pato bunların içinde değil en başta fenerbahçe olmak üzere çoğu futbolcuyu alabilcek kapasiteye sahip dört büyükler bjk'yi şuanlık ayırıyoruz mali durumdan :coffee:
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Hayak kurmayalım, pato tatıle bıle Turkıye'ye gelmez.

Aslında dusuncem bu, ama bu sezon Galatasaray'ın avrupada zırveye cıkacagı sezon olacak buna yurekten ınanıyorum. Bu sebeple Fatıh Terım faktorunu de sayarsak Neden Olmasın?
 
Yukarı Alt