Galatasaray'ın başına geçecek mi?
G.Saray'ın Avrupa ve Ligde son haftalarda yaşadığı düşüş sonrası devre arasında Kalli'nin yerine takımın başına geçeceği iddia edilen Mustafa Denizli noktayı koydu.

-Resim Silinmiş.

Mustafa Denizli, Beşiktaş ve Galatasaray'la birlikte isminin anılmasına üzüldüğünü belirterek prensip olarak sezon ortasında bir takımın başına geçmeyeceğini açıkladı

Mustafa Denizli, son dönemde ortaya atılan hakkındaki spekülasyonlara noktayı koydu.

Medyada Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'la ismi anılan Denizli, iddiaların tamamen kendi bilgisi dışında gündeme getirildiğini söyledi.

Denizli'nin açıklaması şöyle: "Son zamanlarda bazı kulüplerimizde teknik adamlıkla ilgili adım geçmektedir. Bu yazılanlar ve söylenenler tamamen benim bilgim dışında olmaktadır. Kulüplerde adımın geçmesi, benim için onur vericidir. Ancak Türk futbol kamuoyu şunu bilmektedir ve anlamaktadır ki, ben Mustafa Denizli olarak sezon ortasında ve kendi kurmadığım bir takımın başında Türkiye'de görev almadım ve bu prensibim böyle süregelmektedir. Gereksiz yere ismimin üzerinde bu tür polemikler yaratılması beni çok üzmektedir. Tüm futbol kamuoyundan ilgili, ilgisiz herkesten düşüncelerimin böyle olduğunu, değişmediğini de bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Saygılarımla..."

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt