........
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Kim neden vermiş pek bilmiyorumda pes yani.Sende direk bişey dememişsin anlaşılan bu durum karşısında.Ben bu konu için harcadığım zamanı bilmiyrsn snrm.Apollon demiş ki:Ben değiştirmedim, arkadaşlar vermiş![]()
Güzel kardeşim, Başkanlığa seçildikten sonra eski başkanın konuları bana kaydırıldı.. Bu konuyu sen hazırlamışın madem söylersin yetkili birisine alırsın...Irony Of Fate demiş ki:Kim neden vermiş pek bilmiyorumda pes yani.Sende direk bişey dememişsin anlaşılan bu durum karşısında.Ben bu konu için harcadığım zamanı bilmiyrsn snrm.Apollon demiş ki:Ben değiştirmedim, arkadaşlar vermiş![]()
Bunu senin düşünmen lazımdı.Ben uzun süredir forumda değilim ve birkaç ayda yokum.Bazı konuların sana aktarılması normal fakat bu konunun sana aktarılması gücüme gitti,sana aktarılan konular önceki başkanlarada aktarılmıştı fakat bu konu yerli yerindeydi.Apollon demiş ki:Güzel kardeşim, Başkanlığa seçildikten sonra eski başkanın konuları bana kaydırıldı.. Bu konuyu sen hazırlamışın madem söylersin yetkili birisine alırsın...Irony Of Fate demiş ki:Kim neden vermiş pek bilmiyorumda pes yani.Sende direk bişey dememişsin anlaşılan bu durum karşısında.Ben bu konu için harcadığım zamanı bilmiyrsn snrm.Apollon demiş ki:Ben değiştirmedim, arkadaşlar vermiş![]()