_CaspeR_

Buralıyım
Kayıt
27 Nisan 2007
Mesajlar
3.789
Beğeniler
0
Şehir
EXtraloob.com !!
Galatasaray-Sion maçının hakemi Michael Weiner

Evet Bu Maçta Sizce Kim Yener

UEFA Kupası 1. turunda Sion ile karşılaşacak olan Galatasaray, rakibini elediği taktirde UEFA Kupası´nda gruplara katılma hakkını kazanacak.

FC Sion'nun, Bugün Galatasaray'a karşı Vailati, Wicky, Paito, Nwaneri, Kali, Alioui, Bühler, Vanczak, Dominguez, Obradovic, Adeshina muhtemel 11'i ile mücadele etmesi bekleniyor

Hakan Şükürden İyi Haber

Mehmet Topal ile çarpışıp sakatlanan Hakan Şükür'ün, yapılan tetkiklerinden sonra durumunun kötü olmadığı açıklandı. Kulüp sağlık ekibi, futbolcunun durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

''Hakan Şükür'ün yoğun tedavisi sürüyor. Bu oyuncunun durumu dün bizi korkuttu ama o kadar kötü olmadığı anlaşıldı. Şu anda ağrısı var, tedavisini yapıyoruz.''

Öte yandan, Hakan Şükür ve FC Sion maçında statü gereği görev alamayacak Hakan Balta'nın bu sabah antrenörler Cevat Güler ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir çalışma yaptığı bildirildi. Hakan Şükür'ün bu akşam yapılacak son antrenmanda takımla birlikte çalışacağı açıklandı.

Hakan Şükür: Bizimle iyi gittiğimiz için uğraşıyorlar

Artık her şeyin geride kaldığını, dünkü antrenmana da Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp ile görüştüğü için antrenmana çıkmadığını belirtti. Ligtv'de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Hakan Şükür, Beşiktaş derbisinin bile önüne geçen olayı Feldkamp ile konuşarak çözdüklerini söyledi. Hiç bir zaman iddia edildiği gibi Galatasaray'da iktidar savaşlarının içinde bulunmadığını belirten Kaptan Hakan Şükür, şunları söyledi.

"Doğal olarak gündemde olduğumuz için her sonbette biz konuşuluyoruz. Ama ben bunlarla değil, oynadığım futbolla gündeme gelmek istiyorum. Ama maalesef olmuyor. Allah'ın sevdiği kulu olduğumdan herhalde hep böyle gündemdeyiz. Türkiye'de hep tartışma ve spekülasyon ortamı olduğu için bizim kadro dışı kalmamız konusunda da bir sürü şey ortaya atıldı. Siteden açıklanmasına ve yöneticilerin sözlerine rağmen bir sürü şey üretildi. Çünkü kimse bu kadar bir basit neden olduğuna inanmadı. Ben dün hocama da söyledim, "Hocam tamam hatalıyım ama cezam bu mu olmalıydı. İlk kez kadro dışı kaldım" dedim. Kamp döneminde misafirler için bir kural vardı ama kızım benim misafirim değildi. Duygusal davrandım. Kızım Zeynep, gerçekten artık Florya'ya gelmek istemiyor. Çocuklar bu duyguları çok fazla yaşıyor. Ben hayatımda ilk kez 11.00'de yattım. Hatta Fenerbahçe maçının ikinci golünü beraber izledik. Ama hocamız haklı. Kural kuraldır.''

- "ÇOK KIRILDIM VE ÜZÜLDÜM" -

"Antrenmana çıkmadı deniliyor. Ben idman sırasında hoca ile toplantı yapıyordum. Bu arada sorunun içeriğini tartıştık ve sorunu bitirdik. Ancak şunu kesin söylemeliyim ki Bu olay beni çok kırdı ve üzdü. Bunu ben yanıma gelen tüm basın mensuplarına da söyledim. Lincoln'un akrabalarının olayı hakkında çok bilgim yok. Ben odamdaydım ama Lincoln de farklı duygular yaşıyor. İlk kez böyle bir durumla karşı karşıya geldi. Gerçekten zor anlar yaşadı. Gitmek istediği ve benim ikna ettiğim yönündeki iddialar da kısmen doğru. Hatta 'sen ne yaparsan ben de onu yapacağım' dedi. Ama beraber geldik takım arkadaşlarımıza destek verdik. Onunla maçı izledik.

Kızımla girdiğimi güvenlik görmüş ve Ahmet Akcan'a haber vermiş, o da hocayı aramış. Feldkamp bunun üzerine bu kararı vermiş, ben maç izliyodum. Kızımın sesisi duyunca kalkıp hemen aldım geldim. Kimse beni uyarmadı ve sabah Ahmat Akcan ile Feldkamp kızımı sevdiler. Ama ben hocamın haksızlığını tartışmıyorum. Çünkü kural kuraldır. Bu kesinlikle iktidar savaşı değil."

- "İYİ GİDİYORUZ VE BİZİMLE UĞRAŞIYORLAR" -

"Şu anda biz takım olarak iyi gidiyoruz. Bunda bizim de payımız var. Bunu kullanıp bizi yıpratmak istiyorlar. buna kesinlikle müsaade etmiyeceiz. Güvenlik görevlilerinin durumuyla ilgili benim bir bilgim yoktu ama gidip Adnan sezgin ile onların durumunu da konuşacağız. İnşallah çözeceğiz.

Galatasaray Kulübü çok büyük bir camia, iktidar kavgalarına izin vermeyecek bir camia. Hiçbir zaman bireyselliğe yer vermeyen hep paylaşımcı olan bir insanım. Ama her zaman benim bu konuda üzerime geliniyor."

''Ersun hoca zamanında da böyle oldu. Biz bir şekilde tartışmaların içine çekildik. Ersun hoca, taktik yüzünden beni kadroya almadığını söyledi, yine bir sürü sebep ortaya atıldı ama ben hiçbirinin içinde yeralmadım. Ama gene ben suçlu oldum. Ersun hoca onu söyledi ben ne yapabilirim. Hiçbir yorum yapmadım."

- "SION'U ELEYECEĞİZ" -

"Zannedersem kuradan sonra bizim favori gösterilmemiz Sion'un avantajı oldu ama biz çok büyük hedefler koyduk O yüzden bu turu geçmek zorundayız. Perşembe günü taraftar desteği de yanımızda olacak. Onları mutlu etmek istiyoruz. Turu geçecek sonucu alacağımıza inanıyorum."


Lincoln: Feldkamp varsa ben yokum

Her şey Cassio Lincoln’ün ülkesinden gelen 4 arkadaşını kamp yapılan tesislere almasıyla başladı... Yakınlarıyla geceyarısına kadar odasında vakit geçiren Brezilyalı, sabah kahvaltısında, teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp tarafından kadro dışı bırakıldığını öğrendi. Bunun üzerine çılgına döndüğü belirtilen 28 yaşındaki oyuncunun, yöneticileri arayarak, “Feldkamp varsa ben yokum. Bu şekilde çalışamayız” dediği iddia edildi.

Zorla ikna ettiler...

Daha sonra evine giderek bavullarını toplamaya başlayan Lincoln’ü, Mustafa Turgun’un ikna edip, tesislere götürdüğü öne sürüldü. Ardından Adnan Polat da tesislerin yolunu tuttu. Hemen akıllara Kalli’nin daha önceki sözleri geldi. Feldkamp, bir Alman gazetesine, “Lincoln’ü transfer ederek büyük risk aldık” demiş, Türk medyasına da ‘yıldız oyuncu’ kavramını tanımadığını belirterek, “Benim için formda ya da formsuz oyuncu vardır” açıklamasını yapmıştı


İYİ OLAN KAZANSIN
 
Kayıt
17 Şubat 2007
Mesajlar
1.462
Beğeniler
0
Şehir
St.Tropez
kaynak yazarsan daha güzeL oLur..
ve bi de şu fanatik fotomaç tarzı gerçeği yansıtmayan haberLeri vermesek foruma daha iyi oLur resmi siteden çaLışmanı tavsiye ederim extraokk
 
Yukarı Alt