Öyle bir moda girdim ki, sormayın gitsin. Galatasaray'lı olmaktan gurur duyuyorum.
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 31 Ocak 2013 #1 Öyle bir moda girdim ki, sormayın gitsin. Galatasaray'lı olmaktan gurur duyuyorum. Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 28 Ekim 2015
lemonade Kayıt 3 Ocak 2009 Mesajlar 12.052 Beğeniler 316 Şehir Белгород 31 Ocak 2013 #2 Abi çok abarttılar artık ama ya sanki final macına cıkacaz arkadas bu macı alıcaz sonraki maclarda azımızı burnumuzu dagıtacaklar olacak bu yani
Abi çok abarttılar artık ama ya sanki final macına cıkacaz arkadas bu macı alıcaz sonraki maclarda azımızı burnumuzu dagıtacaklar olacak bu yani
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 31 Ocak 2013 #3 Lemonade demiş ki: Abi çok abarttılar artık ama ya sanki final macına cıkacaz arkadas bu macı alıcaz sonraki maclarda azımızı burnumuzu dagıtacaklar olacak bu yani Daha fazla görüntüle... Ben sırf schalke'ye vurmadım hacım, taraftarlık damarım kabardı. Ama eğer Schalke'yi geçersek çeyreği kim olursa olsun alırız diye düşünüyorum.
Lemonade demiş ki: Abi çok abarttılar artık ama ya sanki final macına cıkacaz arkadas bu macı alıcaz sonraki maclarda azımızı burnumuzu dagıtacaklar olacak bu yani Daha fazla görüntüle... Ben sırf schalke'ye vurmadım hacım, taraftarlık damarım kabardı. Ama eğer Schalke'yi geçersek çeyreği kim olursa olsun alırız diye düşünüyorum.