Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta derbi maçında Galatasaray, TT Arena'da konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 3. dakikada Emre Çolak ve 45+1. dakikada Albert Riera'dan geldi.

Siyah beyazlı konuk ekibin karşılaşmadaki tek golü 46. dakikada Tomas Sivok'tan geldi.

Galatasaray, Felipe Melo'nun karşılaşmanın 61. dakikasında gördüğü kırmızı kartla mücadeleyi 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

İLK POZİYON GOL OLDU: 1-0!
3. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Elmander, sağ tarafta Umut Bulut'u gördü. Umut'un sağ çaprazdan cezasahası içine yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Emre Çolak, düzgün bir vuruşla kaleci McGregor'u mağlup etti: 1 - 0.

HILBERT KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI
25. dakikada Olcay'ın savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Hilbert, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

EMRE ÇOLAK'IN VURUŞU MCGREGOR'DA KALDI
41. dakikada Selçuk'un ara pasında topla buluşan Emre Çolak'ın vuruşunu kaleci McGregor iki hamlede kontrol etti.

MEHMET AKGÜN SON ANDA ARAYA GİRDİ
44. dakikada hızlı gelişen Galatasaray atağında Umut Bulut, ceza sahasında boş pozisyonda bulunan Elmander'i topla buluşturmak istedi. Ancak son anda araya giren Mehmet Akgün meşin yuvarlağı uzaklaştırarak, büyük bir tehlikeyi önledi.

RIERA FARKI 2'YE ÇIKARDI: 2-0!
45+1. dakikada Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Selçuk'un kullandığı serbest atışta cezaalanı içinde topa iyi yükselen Riera, kafayla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2 - 0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısını Galatasaray, Emre Çolak ve Riera'nın golleriyle 2-0 önde kapattı.

ÖZKALFA'NIN İLK DERBİSİ
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada görev alan hakem Tolga Özkalfa, kariyerindeki ilk derbi maçına çıktı.

Süper Lig'de 9. sezonunu geçiren 22 Şubat 1977 doğumlu İzmir bölgesi hakemi Tolga Özkalfa, derbi karşılaşması öncesi bu sezon Beşiktaş'ın 2, Galatasaray'ın ise 1 resmi maçında düdük çaldı.

Özkalfa, Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada ilk derbi heyecanını bu sezon yaşamış oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş'ı ağırlayan Galatasaray'ın kadrosunda tek değişiklik oldu.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, forvet hattında Burak Yılmaz'ı yedek soyundurup, derbi maçta Umut Bulut'u sahaya sürdü.
Beşiktaş karşısında Galatasaray'ın forvet hattı Elmander ve Umut Bulut ikilisinden oluştu.

-SNEİJDER İLK 18'DE BAŞLADI-
Galatasaray'ın hafta içi kadrosuna kattığı Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Beşiktaş derbisinin yedekleri arasında yer aldı.

İmza töreninde, kendisini hazır hissettiğini ve Beşiktaş maçında forma giymek istediğini aktaran Sneijder, Fatih Terim'in görev vermesi halinde sarı-kırmızılı takımdaki ilk maçına yedekler arasından dahil olabilecek.
Öte yandan, sarı-kırmızılı taraftarların Sneijder için açtıkları dev pankartta, İngilizce olarak, ''Burası Galatasaray Wesley! Efsane olmak için kalbini koymalısın'' yazdığı görüldü.

-BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİ ALİ DÜRÜST KARŞILADI-
Derbi maçı izlemek için Türk Telekom Arena'ya gelen Beşiktaş kafilesini, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst karşıladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile birlikte stada gelen siyah-beyazlı yönetim kurulu üyelerini, sarı-kırmızılı kulüp adına Ali Dürüst ile yönetim kurulu üyeleri Abdurrahim Albayrak, Sedat Doğan ve Emir Sarıgül protokol tribünü kapısında karşıladılar.

-COŞKUN ÖZARI ANILDI-
Sarı-kırmızılı ekibin iç saha maçlarında düzenlenen ''Galatasaray Efsanelerini Anıyor'' organizasyonu kapsamında, Beşiktaş derbisinde anılan isim, Coşkun Özarı oldu.

Derbi maç öncesi düzenlenen törende, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Doğan ve Emir Sarıgül, Coşkun Özarı adına oğlu Murat Özarı'ya plaket verdiler.
Galatasaray'a futbolcu ve teknik adam olarak hizmet veren ve yine teknik direktör olarak milli takım ile çeşitli kulüp takımlarında görev alan Coşkun Özarı, 22 Haziran 2011 tarihinde 80 yaşında vefat etmişti.

-PANKARTLI MESAJLAR-
Galatasaray taraftarları, derbi maçta Türk Telekom Arena'yı pankartlarla donatarak çeşitli mesajlar verdiler.

Vefat eden ve Galatasaraylılığı ile bilinen gazeteci-yazar Mehmet Ali Birand ile deprem çalışmalarıyla ön plana çıkan Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara için, ''Mekanınız cennet olsun Mehmet Ali Birand ve Ahmet Mete Işıkara'' pankartları açıldı.

Çıkan yangınla önemli hasara uğrayan Galatasaray Üniversitesi binasıyla ilgili, ''Kenetlenerek geçer bu yangının izi. Gururumuzsun Galatasaray Üniversitesi'' pankartı yer aldı.

-MEHMET ALİ BİRAND'IN KOLTUĞU BOŞ BIRAKILDI-
Geçtiğimiz günlerde vefat eden Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden gazeteci-yazar Mehmet Ali Birand'ın, Türk Telekom Arena'da maçları izlediği koltuğu boş bırakıldı.

Karşılaşma öncesi stat skorbordunda, Mehmet Ali Birand'ın çeşitli görüntülerine yer verilirken, Birand'ın koltuğu ise üzerinde ismi yazılı bir sarı-kırmızılı forma konularak boş bir şekilde tutuldu.

-TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI-
Beşiktaş derbisinde sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarınız yalnız bırakmadılar.
Maç öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nden coşkulu bir şekilde takımlarını uğurlayan taraftarlar, Türk Telekom Arena'yı misafir takım taraftarları için ayrılan bölüm de dahil olmak üzere önemli ölçüde doldurdular.

Isınmak için sahaya çıkan Galatasaray takımına tezahüratlarla destek veren taraftarlar, tüm futbolcuları tek tek tribüne çağırdılar.

Yeni transfer Wesley Sneijder de maç öncesi taraftarların çağrısıyla tribüne giderek ''Üçlü'' çektirdi.

Taraftarların, Beşiktaş kalesinin olduğu bölüme konfeti atmaları nedeniyle de maç kısa bir süre gecikmeyle başladı.

-UFUK CEYLAN GÖZDEN DÜŞTÜ-
Sarı-kırmızılı ekipte Muslera'nın ardından ikinci kaleci olan Ufuk Ceylan, teknik direktör Fatih Terim'in gözünden düştü.

Fatih Terim, sezonunu ikinci yarısındaki ikinci maçta da Ufuk'u kadroya almazken, yedekler arasında Kasımpaşa maçının ardından Beşiktaş derbisinde de genç kaleci Eray İşcan yer buldu.

-TÜRK TELEKOM'DAN ETKİNLİK-
Galatasaray-Beşiktaş derbisi için Türk Telekom Arena'ya gelen taraftarlar, maç heyecanının yanı sıra, Türk Telekom'un etkinlikleri ve hediyeleriyle de güzel bir gün geçirdiler.

Etkinlik alanında yapılan organizasyonla 5 taraftar, Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder'in imzalı formasına sahip olma şansını yakaladı.

Ayrıca, Seyrantepe Metrosu hattı boyunca taraftarlara eşlik eden Türk Telekom bandosu ile özel etkinlik alanında canlı müzik performansı da sergilendi.

Etkinliklerde onlarca futbol topu, yüzlerce taraftar atkısı, tişörtleri ve birçok sürpriz hediyeler dağıtıldı.

-DERBİYİ ''BURUK'' İZLEDİLER-
İki takım arasında yaşanan rekabeti her iki ekipte forma giyen 4 oyuncu buruk bir şekilde izledi.

Beşiktaş'ta hafta içinde diz çapraz bağları kopan Uğur Boral'ın yanı sıra, aynı ciddi sakatlığı sezon içinde yaşayan İsmail Köybaşı ve Mustafa Pektemek, Galatasaray'da ise Tomas Ujfalusi, buruk bir derbi günü geçirdi.

-36 YIL SONRAKİ OCAK DERBİSİ-
Galatasaray ile Beşiktaş, 36 yıl sonra ocak ayında bir lig maçında karşı karşıya geldi.
Sezonun ikinci haftasında, 26 Ağustos 2012 tarihinde BJK İnönü Stadı'nda 3-3 biten maçta lig tarihinin en erken derbisini oynayan iki takım, Türk Telekom Arena'da ise 36 yıl aradan sonra ocak ayında bir lig maçında karşılaştı.

Galatasaray ile Beşiktaş, 55 yıllık lig tarihinde ocak ayında en son 1977'de karşılaşmıştı. 23 Ocak 1977 tarihinde İnönü Stadı'nda yapılan maç 2-2 bitti.
İki takım ocak ayındaki son maçlarını ise 2007 yılında oynamıştı. 10 Ocak 2007 tarihinde Antalya'da yapılan Efes Pilsen Kupası maçı 1-1 sona ermiş, penaltı atışları sonucunda Beşiktaş 7-6 galip gelmişti.

-MEDYADAN BÜYÜK İLGİ-
İki takım arasındaki derbi maçına medyanın ilgisi büyük oldu. Yerli ve yabancı muhabir, foto muhabiri ve kameraman olmak üzere toplam 369 gazeteci mücadeleyi görevli olarak takip etti.

Galatasaray'ın Sneijder'i, Beşiktaş'ın ise Dentinho'yu almasının ardından yabancı basın mensuplarının ilgisi de derbi maçına arttı. Alman ve Hollandalı olmak üzere 13 yabancı gazeteci maçı izledi.

Bu arada, derbi mücadelesinde yaklaşık 2 bin 600 güvenlik personeli görev yaptı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'deki Galatasaray derbisinde forvette Filip Holosko'yu oynattı.

Siyah-beyazlıların gol yollarındaki önemli oyuncusu Hugo Almeida, sakatlığı nedeniyle derbi maçın kadrosuna alınmadı. Aybaba, Almeida'nın yokluğunda forvette Slovak futbolcu Holosko'ya şans tanıdı.

-MEHMET AKGÜN SAVUNMANIN SAĞINDA-
Teknik direktör Aybaba, genelde sağ kanatta oynayan Holosko'yu forvete çekince, takımın kurgusunda değişiklikler yapmak zorunda kaldı.
Savunmanın sağında sakatlığı geçen Mehmet Akgün'ü oynatan Aybaba, bugüne dek savunmanın sağında forma giyen Roberto Hilbert'i ise orta alanın sağında görevlendirdi.

Ligin ilk yarısında uzun süren sakatlığı nedeniyle sadece 12. haftadaki Medical Park Antalyaspor maçında oynayan ve bu karşılaşmada da ilk yarı sonunda sakatlanan Mehmet Akgün, ikinci kez resmi bir maçta siyah-beyazlı formayı giydi.

-FERNANDES İLK 11'DE-
Sakatlığından yeni kurtulması nedeniyle Galatasaray derbisinde ilk 11'de sahaya çıkıp çıkmayacağı merak konusu olan Manuel Fernandes, derbi maçta ilk 11'de görev aldı.

Hafta içinde ekstra çalışmalar yaparak derbiye hazırlanan Portekizli futbolcu, yapılan son kontrollerinin ardından Aybaba tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü.
Fernandes'in ilk 11'de yer almasıyla Oğuzhan Özyakup ise yedek soyundu.

-DENTİNHO KADRODA-
Beşiktaş'ın hafta içinde Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Dentinho, Galatasaray derbisinde 18 kişilik maç kadrosuna alındı.

Geçen cuma günü siyah-beyazlı kulüple kiralık sözleşme imzalayan Dentinho, 2 gün sonra da Galatasaray karşısında maç kadrosunda yer aldı.

Beşiktaş'ta, Brezilyalı futbolcunun yanı sıra Cenk Gönen, Julien Escude, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Akyüz, Ersan Gülüm ve Emre Özkan yedek kulübesinde yer alan isimler oldu.

-GÖKHAN SÜZEN'İN İLK RESMİ MAÇI-
Beşiktaş'ın devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Gökhan Süzen, yeni takımıyla ilk resmi maçına çıktı.

Sarı kart cezası nedeniyle 18. haftada eski takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılan maçta oynayamayan Gökhan, siyah-beyazlı formayı ilk olarak Galatasaray derbisinde giydi. Gökhan, derbide savunmanın solunda görev yaptı.

-''GEÇMİŞ OLSUN UĞUR BORAL''-
Beşiktaşlı futbolcular, hafta içinde ciddi bir sakatlık geçiren takım arkadaşları Uğur Boral'ı derbi maç öncesi unutmadı.

Siyah-beyazlı futbolcular, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Uğur Boral'ın resminin bulunduğu ve üzerinde ''Geçmiş olsun Uğur Boral'' yazılı tişörtler giyerek ısınmak için sahaya çıktı.

-MCGREGOR'UN İLK GALATASARAY DERBİSİ-
Beşiktaş'ın İskoç kalecesi Allan McGregor, siyah-beyazlı formayla ilk kez Galatasaray derbisine çıktı.

McGregor, ligin ilk yarısında BJK İnönü Stadı'nda oynanan derbide yedek soyunmuştu.

-COŞKULU UĞURLAMA-
Beşiktaşlı taraftarlar, Galatasaray derbisi için takımlarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden coşkulu bir şekilde uğurladı.

Tesislerin önünde toplanan çok sayıda taraftar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaparak derbi öncesi Türk Telekom Arena'ya doğru yola çıkan takımlarına moral verdi.

Bu arada sezon öncesi yapılan protokol gereği Beşiktaş taraftarları Türk Telekom Arena'ya gelemedi.


Cok hakem hatasi vardi, GS yerden kalkmadi cartti curttu konusmasin hic BJK'liler. 10 kisi kalmis bir takima dis geciremiyoruz sonra sampiyonluk diyoruz. 30dk 10 kisi oynadi GS bizden bir kisi kalkip sut cekti. Mehmet Akyuz disinda kimse akil edemedi bunu. Tebrikler GS.
 
Kayıt
28 Temmuz 2012
Mesajlar
1.681
Beğeniler
218
Şehir
nWo ~
Geçmiş olsun.
 
Kayıt
27 Haziran 2010
Mesajlar
1.437
Beğeniler
248
Şehir
--..--
Takımı
Fenerbahce
Ben bu kadar pislik bir futbolcu görmedim hayatımda evet pislik ama lütfen bakıpta fenerli oldugun için yazıyorsun demeyin. Her hareketiyle bu galatasaraya yakışmayan türkiyeye yakışmayan bir futbolcu. Geldigi günden beri hep böyle bir çare bulunmalı. Adını söylememe gerek yok zaten herkes tahmin edebilir.
Neyse iyi başlamıştı zaten galatasaray baskı üstüne baskı . Fernandes hala eski günlerini aratıyor bana öyle geldi . Sivok zaten savunmayı toparlayan isim.
İlerleyen haftalarda görücez Sneijder'i formunu yakalarsa cok konusulur gibime geliyor :D
 
Kayıt
28 Temmuz 2012
Mesajlar
1.681
Beğeniler
218
Şehir
nWo ~
Maçın son anlarındaki Sabri'nin çalımına FH0R ♥ istiyorum :D
 

Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Hermaphros demiş ki:
Maçın son anlarındaki Sabri'nin çalımına FH0R ♥ istiyorum :D
O ayri bir dunyaydi ya. Sandim ki Bursa'ya attigi golun aynisini atacak
jasmine demiş ki:
Ben bu kadar pislik bir futbolcu görmedim hayatımda evet pislik ama lütfen bakıpta fenerli oldugun için yazıyorsun demeyin. Her hareketiyle bu galatasaraya yakışmayan türkiyeye yakışmayan bir futbolcu. Geldigi günden beri hep böyle bir çare bulunmalı. Adını söylememe gerek yok zaten herkes tahmin edebilir.
Neyse iyi başlamıştı zaten galatasaray baskı üstüne baskı . Fernandes hala eski günlerini aratıyor bana öyle geldi . Sivok zaten savunmayı toparlayan isim.
İlerleyen haftalarda görücez Sneijder'i formunu yakalarsa cok konusulur gibime geliyor :D
Alisamadigi icin de olabilir tabi lakin Turkiye ona sert geldi sanki. Ayakta duramadi cogu topu isabetsizdi. Guzel reklam oldu ulkemiz adina. Ileride yildiz gelirken en azindan biraz daha kolay gelir
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Melo'nun yaptığı aptallıktan ve şımarıklıktan başka birşey değildi. İlk yarı inanılmaz iyi oynadık, ikinci yarı resmen takım şımardı. 10 kişi kaldıktan sonra Sneijderin oyunda olması hiç etki etmedi, Santrafora alınması ayrı bir saçmalıktı. Eğer forvet arkası oynasaydı ve santraforda Burak Yılmaz olsaydı, çok daha iyi bir performans sergileyeceğine şüphem yoktu. Şimdi Drogba da geldi, forvette takım içinde güzel bir mücadele olacaktır. Dünya çapında 2 transfer yaptık, takım gittikçe iyiye gidiyor. Umarım avrupada da iyi işler çıkartırız.
 
Kayıt
28 Temmuz 2012
Mesajlar
1.681
Beğeniler
218
Şehir
nWo ~
Sneijder yetim çocuk gibiydi 2pozisyon izledim(rierra ve sabri) sabri gidiyor sneijder boşta ama vermiyor gidiyor top yönünü değiştirip rieraya atıyor topu,sonra riera gidiyor böyle adamın üstüne sneijder boşta top bekliyor ama vermeyip şut çekiyo ya o pozisyonda çok acıdım adama :mrgreen:
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Hermaphros demiş ki:
Sneijder yetim çocuk gibiydi 2pozisyon izledim(rierra ve sabri) sabri gidiyor sneijder boşta ama vermiyor gidiyor top yönünü değiştirip rieraya atıyor topu,sonra riera gidiyor böyle adamın üstüne sneijder boşta top bekliyor ama vermeyip şut çekiyo ya o pozisyonda çok acıdım adama :mrgreen:
+1
 
Kayıt
8 Ağustos 2007
Mesajlar
1.827
Beğeniler
0
Şehir
Kalkınma - Trabzon
Sneijder' in maçta besleyebileceği bi forvet yoktu zaten onu konuşmak bence şuan için gereksiz geliyor bana. Maça gelirsek fanatik bi GS'li olarak Melo' yu cidden yaptığı hareketlerden dolayı takıma yakıştıramadım, Emre' nin gol atması iyi oldu çocuk kaç maçtır formsuzdu belki moral olmuştur onun içinde biraz daha sıkı sıkıya sarılır takıma bundan sonra. Dany ve Semih her zamanki gibi kafa topu vermediler ama malesef kornerden gol yedik ki golü atanda ligde defans olarak en iyi kafa golü atan stoperlerden birisiydi. Hamit' i hala çözebilmiş değilim adam 10 kere kendine küfrettiriyor yaptığı bir hareketle kendini affettirebiliyor ama çok top eziyor diye düşünüyorum Melo' nun yerinde oynasa en az onun kadar iş yapar bence :) Fatih Terim' i cidden tebrik ediyorum yedekten Hakan Balta değişikliği beni şaşırtsada yerinde gibi geldi sonradan :) güzel maçtı ya izlerken keyif aldım yani :)
 
Kayıt
28 Temmuz 2012
Mesajlar
1.681
Beğeniler
218
Şehir
nWo ~
Melo (twitter'dan): "Tanrı şahidimdir ki, hiç kimseye tükürmedim. Kamerayla 100 kere izleyin ve fotoğraflara bakın asla bir tükürük yok.Bana faul yapıldı ve küfür edildi, ben de küfür ettim ve geri çekildim"
 
Kayıt
23 Aralık 2011
Mesajlar
1.414
Beğeniler
0
Şehir
Trabzon
Twitterda tt olmuştu Mele tükürdü medya yalıyor diye.Cuk oturmuş.

SON DAKİKA ! Melonun Oğuzhan'a tükürmesinden dolayı PFDK Fernandes'e 3 maç ceza verdi.
 
Kayıt
22 Eylül 2010
Mesajlar
3.852
Beğeniler
33
Şehir
Antalya
GalATAsaray`a balgam atmak isteyenler HD Görüntüde balgam görüyor . İlginç. Kar tanesinin gözüktüğü görüntüde melonun tükürüğünün gözükmemesi ilginç ve düşündürücü.
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Caner kirmizi kart gordugu macta cocugunun uzerine yemin etti, herkes ' adam boyle diyosa yapmamistir abi, tabiki baksana evladi uzerine yemin etti' diyerek caneri samimi buldu, peki Melo cocuklari uzerine yemin ettiginde neden samimi bulunmuyor? Bu adamin inanci, Tanri'si yok mu? Yapmayin Allah askina. Kar tanesinin bile cok net goruldugu goruntulerde 1 damla tukuruk yok. Terbiyesizlik yapti, kufur etti tabiki ama tukurmedi.
 

Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Ne meraklisiniz arkadas tartismaya.

Kar ufluyor burada dogru degil mi? Agzi u seklinde yuvarlanmis hadi tukurmedi de. U = You. Fuck you demesi cok normal haksiz bir kirmizi kart oldu oyundan atildi. Hadi bu benim umrumda degil. Bu adam benim saygi duydugum Fatih Terim'i eli ile ittip soyunma odasina gidiyor. Ben bu hareketi ile cildiriyorum siz GS'li olarak sakinsiniz sadece tukurugu konusuyorsunuz ya tebrik ediyorum.
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
@wW

O da olayin baska bir boyutu, zaten ben meloyu kisilik olarak sevmiyorum. Fatih hoca da eliyle ittirdi onu 'daha fazla konusma git suraya' der gibi. Onun hem hocasi, hem buyugu. Yaptigi buyuk ayip.
 
Kayıt
28 Temmuz 2012
Mesajlar
1.681
Beğeniler
218
Şehir
nWo ~
@wW
Maçdayken futbolcuların psikolojilerini anlıyamazsın hele ki oyundan atılınca
(ama Fatih Terim'i eli ile ittip soyunma odasina gidiyor bölümü kadar değil zaten o dediğin olayı izlememiştim. )
 
Yukarı Alt