Xperyon

Bilgiliyim
Kayıt
27 Temmuz 2011
Mesajlar
2.547
Beğeniler
0
Şehir
TürkTelekomArena


Mecidiköy'de Galatasaray-Bursa maçına giden Uğur F'yi (19) bıçaklayarak öldüren M.Y.İ(20), karakola giderek teslim oldu.

Zanlının ifadesi doğrultusunda, olay anında yanında bulunan iki arkadaşı daha gözaltına alındı. Katil zanlısının üzerinde Fenerbahçe değil Real Madrid forması olduğu ortaya çıktı.

Olay geçtiğimiz Pazar günü Mecidiyeköy metro girişi önünde meydana geldi. Galatasaray- Bursa maçına gitmek isteyen Uğur F. arkadaşlarıyla Mecidiyeköy'de buluştu. Arkadaşlarıyla stada gitmek üzere yola çıkan Uğur F., ışıklarda M. Y. İ. (20), M. Ç. (25), U. Y. (21) isimli şahıslarla tartıştı. Büyüyen kavgada M. Y. İ. yanında bulundurduğu bıçakla Uğur F.'yi yaraladı. Zanlı, Galatasaray taraftarını yaraladıktan sonra olay yerinden iki arkadaşıyla birlikte kaçtı. Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Uğur F., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mecidiyeköy'de mobese kameralarını inceleyen polis ekipleri saldırganları yakalanması için çalışma başlattı. Olayı gerçekleştiren M. Y. İ, Bahçelievler karakoluna giderek teslim oldu. Teslim olan zanlının ifadesi doğrultusunda iki arkadaşı daha polis tarafından gözaltına alındı. M.Y.İ'nin üzerinde Fenerbahçe değil Real Madrid forması olduğu ortaya çıktı.

İfadelerine başvurulan zanlıların Meciyeköy'e iş başvurusuna geldiklerini bu esnada yolda yürüyen Uğur F.'nin üzerlerinde bulunan Real Madrid formasına laf attığı için kavga ettiklerini ifade ettikleri öğrenildi. Öte yandan zanlıların olay esnasında alkollü oldukları belirtilirken yakalan zanlıların ifadeleri emniyet müdürlüğünde devam ediyor.

Kaynak : Sabah
 
Yukarı Alt