full int bow açıyosan pwp lere girme gw lere gir we hep uzakta kal nesi kötü full int bowun anlamadım sadece 1/1 de kötü her unique yi alırsın gw lerde kral olursun full int bow en ii si
full int bow açıyosan pwp lere girme gw lere gir we hep uzakta kal nesi kötü full int bowun anlamadım sadece 1/1 de kötü her unique yi alırsın gw lerde kral olursun full int bow en ii si
nukeler dahi alamazmı arkadaşım iimisin sen s/s bir nuker bowun elinden nasıl alamıcak saçmalama bence saçma bir yapılandırma yapanların hepsi en geç 60 lvden sonra bırakıp düz nuker açıyor
bnce sword/shield bi nuker bowdan daha az vurr çünkü sword normalden az vurr ama spear bi çarn elindn alamaz! yanlız full int deil ama hybrid bow çar olr!
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.