arkadadaslar ben 3 gun once force archer açtım oyunda yeniyim skillerimi açtım ancak bufflar varmış onları açamıyorum nerden açabilirim acaba yardım edermisiniz
bu arada force archer için pvp kralı yazmışlar itemlerimin iyi olmasına ragmen kendi lvlimdeki adamları yatıramıyorum veya zor yatırıyorum

h&a

rank8
force archeri bilmem ama sana bir tüyo cabal sayfasina gir orda türkce anlaiyo neyi nasil yapacagini bir bak istersen

evet gordum ancak orda 2 tane buff gosteriyo onları oyundaki attack satın alma yerinde o bufflar yoq başka bir npcden mi alınıyor yoksa bufflar

Bak kardeşim green despair'e gidiceksin skill'lerini ordaki skill açma yerinden açıcaksın öbürlerinde bazı skill'lerin görünmez benimde forcearcher bi karakterim var 66 lvl oldum şuan buff'ların isimlerini bilmiyorum ama netten araştırıp açman gerekenleri yazıcam buraya ayrıca pvp'de yeniliyorum demişsin ben kendi lvl'imde yada kendi lvl'im aşşağısındaki kimseye yenilmedim şuana kadar hatta 53 lvl'ken 63 lvl warrior'u rahat rahat kestiğimi hatırlıyorum

- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
Skill rank'ım master ve sadece bu buff'lar açık daha sonra neleri açarım bilmem sonraki skill ranklarda bakıcaz onlarada ayrıca attack skill'lerinden posion arrow, critical shoot, shadow shoot herzaman açık olsun ve bunları max'lamaya bak zaten sonraki attack skill'leri tek tek çıkıyo yani master'da 1 tane a.master'da 1 tane gibi onları zaten açıcaksın söylemeye gerek yok hee bide unutmadan upgrade skill'leri var onlardanda hp, magic ve defance vereni açıcaksın onlar çok yararlı ve çok acayip işine yarıyo sakın unutma elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım inşallah başarılı olmuşumdur gene takıldığın biyer olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım extraokk

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
yardımların için çok teşekkür ederim kardesim buldum buffları
bu arada açmamı tavsiye ettiğin critical shot iyi mi yani açtım diğerleri 96 vuruyo o son upda 75 vuruyo
tekrar teşekkürler iyi geceler

Critical shoot lvl 20 yaptığın zaman 2 bilemedin 3 vuruşundan biri critic olur yani 2 kat daha fazla damage verebilirsin karşındakine ama critic vurmassa az vuruyo dediğin gibi genede lvl 20 yap sen ben çok yararını gördüm ve kaç tane skill açarsan aç en fazla damage'i critical shoot'la vurursun critic vurduğun zaman extraokk

evet nerdeyse 4 vurustan 1 inde vuruyo şuan hemde yatırıyo yada yeri teptiriyo
saol verdiğin bilgiler için bu arada son bir soru :) uprage skillerde en baştaki heal veren skilli almak istiyorum upragate skill bölümüde boş ancak yinede vermiyor "you mast learn the required skill for this one first" yazıyor almaya çalışınca

O skill'ler pasif skill'ler olduğu için hepsini öğrenmen gerekiyo yani ilk önce ilk sayfadaki hp arttırıcıyı açıcaksın sonra diğer sayfadakini sonra diğer sayfadaki öyle öyle gidicek yani en son seviyeyi açmak için ondan bi önceki seviyeleri açmış olmak gerekiyo

Ben jüpiterdeyim ama bu aralar çok fazla giremiyorum rahatsızım biraz hasta olucam galiba :lol: sende jüpiterdeysen guildimiz var istersen gelebilirsin Wink

jumper

Öğretiyorum
bende bişey sorcam aura mod verdi bi gorev wind aura modu aldım lv yirmi gorevi force archerim bu ne işe yarıyo solersen sevinirim

Silk road oynadıysan bilirsin berzerk mode gibi bişi daha ileride battle mode gelicek oda aynı sonra gunner mode gelicekki ne gelicek harika bi olay alıcaksın eline silahları çift uzi hesaabı tarıyıcaksın milleti Wink

jumper

Öğretiyorum
saol kardesim bide bişey daha var bazılarında kaykay gordum bunlar premiyumlularmı alıyo herkes alabilirmi

alabilirsem nası veya kac lv de

bide silkroaddaki gibi ata benzer hızlı gitmek için kullanıkan hayvan varmı

ve de bazılarının yanında evcil hayvanları var mesela yanında troglo tasıyo bu nası oluyo

Kaykay'lar astral board olarak geçiyo cash'le satın alabilirsin yani silk gibi bişi ama onlar süreli bide drop olarak düşenler var onlar süresiz pazarda satanlar var 26 M'a görmüştüm haftasonları 1 veya 2'inci kanallarda pazarları dolaşırsan görürsün ata benzer hızlı gitmek için kullanılan hayvan yok astral board var ona binip gidiyosun işte :lol: şu söylediğin hayvanlara gelince onlar silkroad'daki gibi pet'ler onlarıda cash'le satın alıyosun ama şuanda hiç bi özellikleri yok sadece yanında dolaşıp duruyolar :lol:

Yukarı Alt