Journalist
Aileden

Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz.

![]() |
zaten int buildi değil budjflame23 demiş ki:cok kotu bi dizilim bunla nuke fln olamazsın bnce
djflame23 demiş ki:cok kotu bi dizilim bunla nuke fln olamazsın bnce
metroline2 demiş ki:bana sorarsanız iki çeşit blader vardır.Bunlarden birincisi fire/force blader, ikincisi ise fire/cold dur.Burada yapılan bir hata var shield skilleri açılmalı ve cold el yakması da açılmalıdır çünkü charı kasarken potion harcamanızı düşürür ve ölme riskini neredeyse %70 indirir,fakan pvp ve benzeri yerlerde fire el yakması daha etkilidir yoksa bir player ı yatırma şansınız yoktur bence iki el yakmada açılmalı...ve şunu da eklemem gerekirki fire de fire combustion u açmalıyız çünkü rogue ve wizard charların görünmezligini etkisiz hale getirir yani onları görürsünüz
![]()
coldu neden 80 de bıraktın????? ayrıca shield tec. serisini nasıl açmazsn?? ve bu bir str char passiveden önceki seride % 100 açılmalıdır ex kasarken lazm olucak... ilk seri de isteğe bağlı ama bnce açılmalı yatır+batır ve combolar yetmez bir blade'e bunu unutmamak gerekir :):):) bnm tercihim blade skillernn tamamının açılmasndan yana... (sadece sondan 3. seri açılmamalı ) ve cold da 110 olmalı ... (sanırım sn coldu mastery 300 ü gecmesn die 80 de bıraktn ama mastery sınırı 330 a çıktı chin lerde :)tttttt demiş ki:Bence doğru build budur. Kısaca buna Tank diyoruz ( düzenleme bana aittir.)
![]()
1mFuX demiş ki:coldu neden 80 de bıraktın????? ayrıca shield tec. serisini nasıl açmazsn?? ve bu bir str char passiveden önceki seride % 100 açılmalıdır ex kasarken lazm olucak... ilk seri de isteğe bağlı ama bnce açılmalı yatır+batır ve combolar yetmez bir blade'e bunu unutmamak gerekir :):):) bnm tercihim blade skillernn tamamının açılmasndan yana... (sadece sondan 3. seri açılmamalı ) ve cold da 110 olmalı ... (sanırım sn coldu mastery 300 ü gecmesn die 80 de bıraktn ama mastery sınırı 330 a çıktı chin lerde :)tttttt demiş ki:Bence doğru build budur. Kısaca buna Tank diyoruz ( düzenleme bana aittir.)
![]()
arkadaş kapalı değil isteğe bağlı yapmış snn dediğin skillern ynnda fire wall seriside kesinlikle açılmalı zaten warriorlar için :))metroline2 demiş ki:bana sorarsanız iki çeşit blader vardır.Bunlarden birincisi fire/force blader, ikincisi ise fire/cold dur.Burada yapılan bir hata var shield skilleri açılmalı ve cold el yakması da açılmalıdır çünkü charı kasarken potion harcamanızı düşürür ve ölme riskini neredeyse %70 indirir,fakan pvp ve benzeri yerlerde fire el yakması daha etkilidir yoksa bir player ı yatırma şansınız yoktur bence iki el yakmada açılmalı...ve şunu da eklemem gerekirki fire de fire combustion u açmalıyız çünkü rogue ve wizard charların görünmezligini etkisiz hale getirir yani onları görürsünüz
![]()