Kayıt
23 Mart 2010
Mesajlar
16
Beğeniler
0
Şehir
Ankara
Merhaba arkadaşLar..ÖnceLik iLe söyLemek isterim ki bu konuyu nam-ı diyar Nuk3_TR yani kutay arkadaşımızın rehberinden yoLa çıkarak kendi düşünceLerimi sizLere aktaracağım...İznim oLmadığı için rehberi payLaşamıyorum aramak istiyen buLur.Zaten bu rehberi birçoğunuz biLiyorsunuzdur.

Rehber hakkında : ÖnceLik iLe gerekLi sp farm yapıLdığında çok ama çok sağLam bir karakter eLde edeceğinizden şüpeniz oLmasın :thumbsup: Şu anda ben bu buiLd iLe karakter bir karakter kasıyorum :starving:

ÖnemLi : Ancak ve ancak her sağLam karakterin bir zorLuğu vardır. :oldie: Bu buiLdi tamamen sorunsuz hayata geçirebiLmeniz için 1.5 m sp gerekmektedir veya 750 k sp ve 3 gap farm iLe kasmaya devam edebiLirsiniz.Uzun süre sonra siLkroad oynamaya yeniden başLıyan arkadaşLarımız veya sabırsız arkadaşLarımız :santa: fire-coLd-Bicheon yapıLandırması için gerekLi farmı yapmadan LeveL kasmaya başLıyabiLiyorLar Buda 35+ LeveLdan sonra kara kara düşünmeye neden oLuyor. :confused1:

Son : Eğer ki ben bu charı artık kastım 40-45 oLdum premium goLd,bot ve benzeri ürünLer aLdım,emek verdim,üşenirim,kasacağız artık yapacak birşey yok diyen arkadaşLar kesinLikLe vardır...BöyLe bir durum içerisinde kaLan arkadaşLar kesinLikLe..

1.En azından 2 veya 3 gap farm iLe kasmanız yararınıza oLacaktır.

2.Premium iLe günde 5 saat bu farm 2 ye katLanır.

3.Premium iLe yapıLan sp görevi sizin için gökten inen ekmek gibi birşey :) 5 saat içerisinde ortaLama 100 adet prufication topLanıyor 5 en fazLa 6 gün içerisinde 500 prufication eder ve görev sonucu 10.000 sp aLırsınız.Bu görev 3 kere yapıLabiLiyor.Sonuç oLarak 3 haftada 30.000 sp demektir. :buddha: pray:

4.ÖzeLLik iLe eLinizdeki sword +3 sos veya som oLsun birde bu karakterin en kötü yanı hızının yavaş oLması bunuda drug of wind iLe kapatacağız devamLı kuLLansanız daha iyi tabi ancak fazLa Lükse giriyor sadece %100 exp geLen 5 saat için kuLLansanız biLe kar kardır.OLmaz o kadar param yok derseniz Lightning 12 LeveL yükseLterek grass waLk %20 iLe işinizi görecektir.

5.Pk ya düşkün değiLim bir an önce LeveL kasıcağım derseniz bicheona fazLa yükLenmeyin..Zaten 2 adet nukemiz var birini atana kadar diğeri doLuyor ama kesinLikLe smash serisini,Shield Tecnihque 1,3,5.skiLLerini maxLayın birde tabiki Pasive Skill.. :thumbsup:

6.QuestLeri kesinLikLe yapın hiçbirini atLamayın :starving:

7.Madem sp farm yapmaya üşeniyorsunuz o zaman pamuk eLLer cebe diyerek botunuzu,goLdunuzu,siLkinizi aLacaksınız :muck:

BunLarı uyguLarsanız bir nebze oLsun sp sıkıntısı çekmezsiniz ancak bunLara güvenerek kesinLikLe sp farm yapmadan bu buiLdi uyguLamayın pişman oLursunuz...

Kutay arkadaşımıza rehber için çok teşekkür ederim rehber aLıntı burada yazıLanlar bana aittir :) :byes:
 
Yukarı Alt