![]() |
Hacı pes bizim ülkede çok oynanıyor lakin ben fifa severlerdenim neden dersen pesde güç oranları çok dengesiz bana göre fifada ise tamamen oynanışa bakıyor ve daha gerçekci tabiki benim fikrim ve çoğu kişinin fikri bu olcakki ilk gün 350binden fazla sattıZippy demiş ki:Bunu bende gördümde pek inandırıcı gelmiyor.Ben hayatımda hiç fifa oynamadım ve ne zaman bi ps yada int cafeye gitsem pes oynanır
illumunatitenpanter demiş ki:bunlar hep komplo itibar etmeyiniz.
amerikanın oyunları bunlarMelkor demiş ki:illumunatitenpanter demiş ki:bunlar hep komplo itibar etmeyiniz.![]()
Özellikle şu bölümKemalist demiş ki:Fifa 2002'den sonra pes oynamaya başladım.Sanırım Pes 3'ten beri pes oynuyorum ama Fifa 13'e baktım geçenlerde ve adamlar hakikaten mükemmel yapmışlar.Futbolcuların yapay zekası üst seviyede.Futbolcular saha içerisinde çakılı kalmıyorlar pes'te ki gibi.Sürekli bir hareket halindeler neredeyse gerçek maç deneyimi yaşatıyor.Pes 12 ile 13'de tamamen aynı oyun olunca fifa'ya geçtim bende. Pes oyuncusuysanız deneyin derim.
Bana cok farkli geldi. - ozellik olarak cok rahat calim atabiliyorsun analog ile oynayan biri bunu fark etmistir. + olarak ise paslar zorlasmis ve pas atarken top kaybi riskiniz artmis.Kemalist demiş ki:Fifa 2002'den sonra pes oynamaya başladım.Sanırım Pes 3'ten beri pes oynuyorum ama Fifa 13'e baktım geçenlerde ve adamlar hakikaten mükemmel yapmışlar.Futbolcuların yapay zekası üst seviyede.Futbolcular saha içerisinde çakılı kalmıyorlar pes'te ki gibi.Sürekli bir hareket halindeler neredeyse gerçek maç deneyimi yaşatıyor.Pes 12 ile 13'de tamamen aynı oyun olunca fifa'ya geçtim bende. Pes oyuncusuysanız deneyin derim.